Opi elämään täysillä - suomalainen rakkausvalmentaja neuvoo, miten

06.06.2014 21:15 - Senni Loikala

Rakkausvalmentaja Jenniemilian mukaan elämän voi saada virtaamaan suonissa muutamalla vinkillä.

Vastikään kirjan itsensä kuuntelemisesta ja rakkausharjotteista kirjoittanut rakkausvalmentaja Jenniemilia antaa vinkkejä, miten oppia elämään täysillä. Lue neuvot alta:

Harjoita läsnäoloa

Ole tietoinen omasta hengityksestäsi, sillä se lisää tietoisuutta kehostasi. Tällöin ajatukset eivät enää juokse omaa rataansa, vaan rauhoittuvat.

Opi lapsilta ja eläimiltä

Jenniemilia kuvailee lapsia elämäniloisiksi, seikkailijoiksi ja luoviksi Pikkujättiläisiksi. Hän suosittelee miettimään, miten voisit saada lasten energiaa itseesi. Se on tarpeen, sillä monesta elämä saattaa aikuisena tuntua taistelulta, josta täytyy selvitä. 

Muista liikkua

Liikunta on hyvä keino oppia elämään täysillä. Tärkeää on tehdä asioita, jotka vaativat täyden keskittymisesi. Jenniemilian mukaan ei kannata hajottaa itseään joka paikkaan, vaan tärkeää on elää hetkessä.

Tapaa ystäviä

Muiden ihmisten kohtaaminen auttaa elämää virtaamaan suonissasi, joten ystävien tapaaminen tai juttutuokio naapurin mummon kanssa voivat auttaa sinua elämään täysillä.  

Kuuntele musiikkia

Jenniemilia puhuu oman olemuksensa asuttamisesta, millä hän tarkoittaa läsnäoloa itsensä kanssa. Musiikki on rakkausvalmentajan mukaan oiva keino tuntea olevansa voimakkaasti elossa. 

Nauti luonnosta

Jenniemilian mukaan luonnon energia koskettaa koko kehoamme. Laiturinnokalla lököttely, puiden halaaminen metsässä tai vaellusretket veden lähelle voivat saada sinut tuntemaan, että elät täysillä.

Keskity tunteisiisi

On hyvä tarkkailla, miltä erilaiset tilanteet tuntuvat. Tunteensa kannattaa tiedostaa, vaikka ne eivät aina olisikaan positiivisia. Esimerkiksi hämmennys ja pelko kuuluvat täysillä elämiseen, kunhan sisäistä maailmaansa uskaltaa kuunnella.

Löydä oma juttusi

Täysillä elämiseen ei ole yhtä reittiä. Jenniemilian mukaan mikä tahansa asia maailmassa voi toimia meille oppaana elämään, joka todella tuntuu niin hyvässä kuin pahassa.

Aiemmin Jenniemilia kertoi Voicelle, millä keinolla sinkut voivat saada sutinaa kesällä. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat