Kristen Stewart petti Robert Pattinsonia - julkinen anteeksipyyntö!

26.07.2012 07:45 - Eeva Rajala

Twilight-tähti Kristen Stewart on tiukassa tilanteessa. Nainen on nyt tehnyt julkisen anteeksipyynnön, sillä hän petti miesystäväänsä Robert Pattinsonia. 

Stewartilla on ollut suhde Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Asian paljasti US Weekly -lehti kuvien kera.

Nyt Stewart on julkaissut People-lehden kautta julkisen anteeksipyynnön Pattinsonille:

- Olen syvästi pahoillani, miten olen loukannut ja nöyryyttänyt läheisiäni ja kaikkia, joihin tämä on vaikuttanut. Tämä hetkellinen hairahdus on vaarantanut elämäni tärkeimmän asian, ihmisen jota rakastan ja arvostan eniten, Robin. Rakastan häntä, rakastan häntä, olen pahoillani, Stewart kertoo.

Ohjaaja Sanders (kuvassa alhaalla Stewartin kanssa) on myös julkaissut oman anteeksipyyntönsä, joka tosin kohdistuu hänen omaan vaimoonsa ja lapsiinsa.

- Olen täysin järkyttynyt siitä tuskasta, minkä olen aiheuttanut perheelleni. Minun kaunis vaimoni ja taivaalliset lapseni ovat kaikki, mitä minulla tässä maailmassa on. Rakastan heitä koko sydämestäni. Ja rukoilen, että pääsisimme tämän yli yhdessä, Sanders pahoittelee.

Aika näyttää, miten Pattinson tähän kaikkeen reagoi. Todennäköisesti monet Twilight-fanit ovat jo kyynelehtineet silmänsä punaisiksi tapauksen johdosta.

Lähteet NME, People

Kilpailut

Uusimmat