Kuva: AOP

Hermoromahduksen saanut Selena Gomez: "En malta odottaa, että ihmiset unohtavat minut"

17.03.2017 22:15 - Erica Alaluusua

Selena Gomez kertoo viime vuoden kiertueen yksinäisyyden ajaneen hermoromahduksen partaalle.

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez, 24, keskeytti viime vuonna kiertueensa henkisen pahoinvointinsa vuoksi. Hän vietti 90 päivää psykiatrisessa hoitolaitoksessa parantelemassa vointiaan. Taannoin laulaja Justin Bieberin kanssa seurustellut tähti voi nykyisin jo paremmin.

Gomez paljasti Vogue-lehden haastattelussa yksinäisyyden ajaneet hänet hajoamisen partaalle.

- Olen todella yksinäinen kiertueella. Itsetuntoni oli hajalla ja olin masentunut ja ahdistunut. Aloin saada paniikkikohtauksia juuri ennen lavalle nousua, tai vaihtoehtoisesti heti lavalta poistumisen jälkeen. En yksinkertaisesti tuntenut itseäni riittävän hyväksi tai kykeneväksi, Gomez kertoi.

Tähti koki, ettei tiennyt mitä sanoa faneilleen, jotka olivatkin yhtäkkiä aikuisia.

- Tunsin, etten antanut faneilleni mitään ja että he huomasivat sen, mikä oli vain omaa kuvitelmaani. Olin tottunut esiintymään lapsille, ja yhtäkkiä keikoillani poltetaan ja juodaan.

- Halusin kertoa, että elämä on stressaavaa ja nautin siitä, että sain paeta sitä. Mutta en ollut saanut omia asioitani kuntoon. Siksi koin, ettei minulla ollut viisautta jaettavaksi.

"Rakastan sitä mitä teen"

Gomez on valtaisassa mediapyörityksessä. Nuorena Disneyllä uransa aloittanut tähti on saanut tuntea jo pienestä saakka miltä tuntuu olla jatkuvassa mediapyörityksessä. Gomez totesi haastattelussa ettei malta odottaa sitä, että ihmiset unohtavat hänet.

- Rakastan sitä mitä teen, ja olen tietoinen siitä kuinka onnekas olen. En tiedä miten tämän voisi sanoa kuulostamatta oudolta, mutta en malta odottaa että ihmiset unohtavat minut.

Lue myös: Selena Gomez palasi julkisuuteen tunteikkaalla puheella: "Olin täysin rikki sisältä"

Lue myös: Selena Gomez julkaisi videon rakkaastaan - tunnissa hurja määrä katselukertoja

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat