Kuva: AOP

Huippumalli Bar Refaeli esitteli raskausvatsansa - esikoinen vasta 8 kuukauden ikäinen

05.05.2017 17:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Refaeli odottaa toista lastaan. Hän esitteli kauniin vauvakumpunsa punaisella matolla.

Bar Refaeli odottaa toista lastaan. Israelilainen kaunotar synnytti esikoisensa vain kahdeksan kuukautta sitten. Refaelin ja hänen miehensä Adi Ezran esikoistytär sai nimekseen Liv. Refaeli julkaisi tiedon raskaudestaan reilu kuukausi sitten Instagramissa. 

Refaeli toipui ensimmäisestä raskaudestaan takaisin mallimittoihin suunnattoman nopeasti ja poseerasikin alusvaatteissa vain muutama viikko synnytyksen jälkeen. Tuon kuvan pääset katsomaan tästä

31-vuotias mallikaunotar palasi myös pian tekemään mallintöitä raskautensa jälkeen. Hän on myös tuttu näky punaisella matolla. Uutta vauvamahaansa Refaeli esitteli punaisella matolla Ritz-hotellissa järjestetyssä tapahtumassa Madridissa, Espanjassa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

31-vuotias Refaeli nai Ezran Israelissa kauniissa tapahtumassa vuosi sitten. Hänen hääpukunsa oli keijukaismaisen kevyt ja se muodostui pitsikoristeista, ohuista olkaimista ja pitkästä helmasta. 

Refaeli kihlautui liikemiehenä toimivan kumppaninsa kanssa reilut kaksi vuotta sitten. Kauniin kihlajaiskuvan pääset katsomaan tästä

Lue myös: Nainen tuli kaksi kertaa raskaaksi kuukaudessa - synnytti kolmoset, jotka siitettiin eri aikoihin

Lue myös: Onko hän maailman kaunein äiti? Kaksoset synnyttänyt Sonya on melkoinen näky

Kilpailut

Uusimmat