Onko hän maailman kaunein äiti? Kaksoset synnyttänyt Sonya on melkoinen näky

28.04.2017 13:15 - Karoliina Kotala

Pienten kaksosten äitiä Sonya Davison Sanchezia on kehuttu jopa maailman kauneimmaksi äidiksi.

Kahden pienen pojan äiti Sonya Davison Sanchez on noussut maailmalla otsikoihin upean ulkomuotonsa vuoksi. Televisiossa uraa luova Sanzhes on julkaissut Instagram-tilillään lukuisia kuvia, joissa hän esittelee vartaloaan ja kuvat ovat saaneet osakseen melkoisesti huomiota. Erityisesti tuore kuva, jossa  kaksoset synnyttänyt kaunotar poseeraa päivää ennen synnytystään sekä tasan vuosi myöhemmin samoissa bikineissä osoittaa, ettei naisen kehossa näy oikeastaan minkäänlaista merkkiä raskaudesta.

200 000 Instagram-seuraajan ihastelema Sanchez onkin saanut osakseen runsaasti kyselyjä siitä, kuinka ihmeessä hän voi näyttää niin timmiltä synnytettyään kaksoset.

”Vuosi sitten annoin miehelleni lupauksen rakastaa kehoani synnytyksen jälkeen. Olin henkisesti valmistautunut siihen, miltä kehoni näyttäisi kaksosten jälkeen, olin täysin hyväksynyt sen. Olin varma, etten voisi saada vartaloani entiselleen, kuten moni muukin nainen uskoo, etenkin nähtyäni jättimäisen kaksosvatsani.”, nainen kirjoittaa Instagramissaan.

Perheineen Singaporessa asuva Sanchez kertoo myös karistaneensa kaikki raskauskilonsa kolmessa viikossa, muun muassa ahkeran imetyksen vuoksi.

”Painoni nousi raskauden aikana vain sen verran kuin oli tarpeellista. Naisen ei tarvitse syödä kahden edestä ollessaan raskaana”, Sanchez kirjoittaa.

Vaikka nainen karistikin vähäiset raskauskilonsa nopeasti, kertoo hän vatsan seudun lihasten surkastuneen lähes olemattomiin ja käyttäneensä tukialushousuja kuroakseen vatsaansa kasaan. Myös ahkeran treenin ansiosta nainen onkin nyt vuosi synnytyksen jälkeen entisellään.

Pienikokoisen naisen ihossa näkyy kuitenkin kookkaan raskausvatsan vaikutukset, joita Sanchez kantaa ylpeänä, kuten kuuluukin.

”Tiikerinraidat ja kaikki.”

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat