Kun Shirly Karvinen etsi kämppää, vuokranantajat villiintyivät: "Maksu luonnollisella tavalla"

18.04.2018 12:15 - Iiro Myllymäki

Monet perheelliset miehet halusivat tarjota vuokrakämppäänsä Karviselle seksiä vastaan.

Radio SuomiRockin aamulähetyksessä puhuttiin keskiviikkoaamuna prostituutiosta. Vuoden 2016 Miss Suomi ja nykyään radiojuontajana toimiva Shirly Karvinen kertoi kuulleensa, että etenkin yliopisto-opiskelijat harrastavat seksiä maksusta saadakseen tuloja opintojen ohella. SuomiRockin aamulähetyksen juontajat kertoivat Turkulainen-lehden tekemästä suomalaisprostituoidun haastattelusta, jossa kyseinen nainen kertoi, että hänen asiakaskuntaansa kuuluu yllättäen tavallisia perheenisiä ja myös parikymppisiä nuoriamiehiä.

Shirly Karviselle tuli tästä mieleen hänen kokemuksensa vuokra-asunnon hakemisesta silloin, kun hän muutti Jyväskylästä Helsinkiin. Nainen laittoi Tori.fi-sivustolle ilmoituksen, jossa hän kasvokuvan kera kertoi, että muuttaa opintojen perässä ja tarkensi vielä, millaista asuntoa etsii. Nainen yllättyi saamistaan vastauksista.

- Minulle tuli yllättävän paljon yhteydenottoja nimenomaan tällaisilta ”normaaleilta”, ”kunnollisilta” kansalaisilta. Perheelliset miehet laittoivat viestiä ja sanoivat, että heillä olisi kriteerejäni vastaava asunto ja että voidaan kyllä sopia maksu myös luonnollisella tavalla. Että nähdään pari kertaa kuukaudessa, niin saat asustella siellä. Tällaisia tarjouksia tuli monia, Karvinen kertoo.

Luonnollinen tapa luonnollisesti tarkoittaa tässä tapauksessa seksiä. Karvisen kertomus sai muut aamujuontajat Ville Kinaretin ja Mikko Honkasen hämmästelemään.

- Aika härskiä, kommentoi Kinaret.

Voit kuunnella yltä koko prostituutiokeskustelun painamalla kuvassa näkyvää play-ikonia.

Mikko Honkanen, Shirly Karvinen ja Ville Kinaret juontavat SuomiRockin Aamua (kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Shirly Karvinen sai peräänsä sitkeän piinaajanaisen: "Hän otti sen elämäntehtäväkseen"

Lue myös: Perheenäiti-Katja myy seksiä - aviomies tukee ammatinvalintaa

Voice.fi ja SuomiRock kuuluvat Bauer Mediaan

Kilpailut

Uusimmat