Kuva: Fotolia

Perheenäiti-Katja myy seksiä - aviomies tukee ammatinvalintaa

10.12.2017 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Katja on avioliitossa elävä yhden lapsen äiti, joka elättää itsensä myymällä seksiä. Nyt hän kertoo Voice.fi:lle tarinansa.

Katja oli 16-vuotias, kun hänelle avautui uusi maailma. Teinityttö käveli Amsterdamissa punaisten lyhtyjen alueella, jossa seksityöntekijät avoimesti mainostavat palveluitaan seisoskelemalla vähissä vaatteissa kuin näyteikkunoissa ikään. Siinä missä muiden reaktio oli kauhistunut, Katja huomasi ajattelevansa asiaa aivan eri kulmasta.

- Mietin, että miltäköhän tuo tuntuisi. Se kiehtoi minua, enkä olisi malttanut lähteä pois. Siitä meni vielä vuosia ennen kuin ensimmäisen kerran myin seksiä, Katja kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Nyt Katja on iältään lähemmäs 40-vuotias yhden lapsen äiti, joka on päätyökseen myynyt seksiä kahdeksan vuotta. Hän aloitti seksin myymisen sivutoimisesti rahoittaakseen yliopisto-opintojaan. Katja on yrittänyt tehdä perinteisempiäkin töitä, mutta mikään ei ole tuntunut yhtä hyvältä ja hänelle sopivalta kuin seksityö. Seksin myyminen on Katjan oma valinta. Hän kertoo, että se on kutsumus.

- Olen ollut naiseksi epätyypillinen seksin harrastaja jo alusta lähtien. Menetin neitsyyteni 13-vuotiaana. Olen harrastanut seksiä paljon ja useiden eri kumppanien kanssa, eikä se ole vaatinut minulle parisuhteessa olemista tai rakastumista. Olen enemmän viettien ja vaistojen varassa menijä.

Vietit ja vaistot ovat johtaneet siihen, että Katjalla on hänen omien arvioidensa mukaan ollut 1000-3000 seksikumppania.

- Lopetin laskemisen 18-vuotiaana, kun sata meni rikki, Katja kertoo.

Katja oli vähän päälle 20-vuotias, kun hän ensimmäisen kerran toimi prostituoituna. Kokemus oli hyvä, vaikkakin jännittävä.

- Käteni tärisivät jännityksen takia niin paljon, etten saanut laitettua kumia paikoilleen. Asiakkaan piti itse se laittaa. Onneksi sain järkevän ja kokeneemman kaverin ensimmäiseksi asiakkaakseni. Siitä jäi hyvät muistot. Hassua, että se jännitti niin paljon. Olihan minulla ollut siviilipartnereita siihen mennessä jo vaikka kuinka paljon. Raha toi siihen jännitysmomentin.

(juttu jatkuu seuraavalla sivulla)

Kilpailut

Uusimmat