Kuva: Iskelmä

Mikko Siltalan pääruoka Neljän tähden illallisessa herättää kysymysmerkkejä: "Oliko tuo suomea?"

02.03.2020 19:45 - Milena Raappana

Mikko Siltalan pääruuan nimi hämmästyttää illallisvieraita.

Neljän tähden illallinen -ohjelma kokoaa saman pöydän ääreen suomalaisia julkisuuden henkilöitä nauttimaan ruuasta, toistensa seurasta ja kisaamaan parhaimman illallisen tittelistä.

Tänään iltaa isännöi Iskelmän juontaja ja muusikko Mikko Siltala, jonka pääruoka aiheuttaa hämmästystä tanssitaiteilija Henriikka Roossa, radiojuontaja Pauliina Puurilassa ja jääkiekkovalmentaja Karri Kivessä

- Pääruaaksi voisi olla miehekkäästi pihviä, Roo arvuuttelee. 

Puurilalla on Siltalan työtoverina asiasta varmuus, sillä hän sanoo ponnekkaasti:

- Sen on pakko olla lihaa. Se on joku semmoinen äijäpihvi. Äijäköntti. 

Menun pääruuan kuultuaan vieraskaartilla on kuitenkin hämmästyneet ilmeet ja kysymysmerkit sinkoilevat ilmassa. Siltala on päättänyt tarjoilla ruoka-annoksen, joka kulkee nimellä Bifferoiset sous vide ja ruusukaali, päärynä, pekoni höystö. 

- Mitä se tarkoittaa? kysyy Roo. 

- Vad? Enhän mä tajunnut mitään tosta? Oliko se suomea? Kivi naureskelee ihmetellen.

Kummallisen kuuloinen ruoka kuitenkin maistuu vieraille ensihämmästyksestä huolimatta.

Mutta miten Siltala muuten selviää isännän roolistaan? Sen voit katsoa tänään Subilta klo 20.30. 

Lue myös: Tänään tv:ssä: Kauppalista hämmentää Esko Eerikäistä: 'En tiedä, miltä munakoiso näyttää'

Lue myös: Tänään tv:ssä: DJ Oku Luukkainen hämmentää illallisvieraita

Kilpailut

Uusimmat