Kuva: AOP

Donald Trumpin Walk of Fame -tähti tuhottiin jälleen - tihutyön takana sama mies kuin aiemmin

06.10.2020 14:15 - Roy Kokkonen

Hulkiksi pukeutunut mies tuhosi tähtilaatan hakulla viime perjantaina. Syylliseksi paljastui sama mies, joka on tuhonnut tähden aikaisemminkin. Kovia kokenut laatta on tuhottu yhteensä kolme kertaa.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tähti Hollywoodin Walk of Famella on kokenut kovia. Tähti on tuhottu vuonna 2016, 2018 ja tuoreimmassa tapauksessa viime perjantaina. TMZ:n mukaan tuhotyön takana on sama mies, joka tuhosi tähden vuonna 2016.

Sarjakuvahahmo Hulkiksi pukeutunut mies kävi tähden kimppuun hakun kanssa varhain viime perjantaiaamuna. Los Angelesin poliisi saapui paikalle, mutta ei saanut tekijää verekseltään kiinni. Tähti tuhottiin vain muutama tunti sen jälkeen, kun presidentti ilmoitti saaneensa koronavirustartunnan.

Katulaatan kärsimät vahingot ovat yli 3 000 dollarin, eli noin 2 500 euron arvoisia. Korjaustyöt aloitettiin jo perjantain aikana.

Donald Trump sai tähden Hollywood Walk of Famelle vuonna 2007. Sen jälkeen kyseinen tähtilaatta on tuhottu kolmeen otteeseen. (kuva: AOP)

Tihutyön takana sama mies kuin vuonna 2016

Los Angelesin poliisin mukaan jäljet johtivat samaan mieheen, joka tuhosi katulaatan vuonna 2016. James Otis oli uhonnut sosiaalisessa mediassa aikovansa tuhota laatan. Lisäksi tapahtumasta kuvatulla videolla Hulkiksi pukeutunut mies muistutti Otisia.

Kun LAPD otti yhteyttä Otisiin, hän kertoi haluavansa tunnustaa. Maanantaina Otis saapui poliisiasemalle Hollywoodissa ja hänet pidätettiin. Mies on parhaillaan vankilassa 20 000 dollarin takuusummaa vastaan.

Otis sai aiemmasta tuhotyöstään rangaistukseksi 3 vuoden ehdonalaisen tuomion. Lisäksi hänet määrättiin suorittamaan yhdyskuntapalvelua ja maksamaan 4 400 dollarin, eli yli 3 700 euron sakot.

Trump sai tähden 13 vuotta sitten

Presidentti Donald Trump sai tähden Hollywoodin ikoniselle Walk of Fame -kadulle vuonna 2007. Perusteena tähdelle oli Trumpin luotsaama suosittu Diili-sarja, jota tehtiin 14 kautta vuosina 2004-2015. Kun Trump asettui ehdolle presidentivaaleissa, hän jättäytyi pois sarjasta.

Hollywood Walk of Fame avattiin vuonna 1960. Hollywood Boulevardin ja Vine Streetin jalkakäytäviin on upotettu yli 2 500 tähteä viihdeteollisuuden merkkihenkilöiden kunniaksi. Se on yksi Los Angelesin suosituimmista turistikohteista.

Lue myös: Cardi B epäilee Donald Trumpin huijaavan koronatartunnasta: "Hänen oli tehtävä jotain"

Lue myös: Donald ja Melania Trumpilla todettiin korona - ilmoitus sai somen kuhisemaan

Lähteet: TMZ, Variety

Kilpailut

Uusimmat