Kuva: AOP

Cardi B epäilee Donald Trumpin huijaavan koronatartunnasta: "Hänen oli tehtävä jotain"

05.10.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Räppäri epäilee, että presidentti halusi koronailmoituksellaan kääntää huomion pois vaaliväittelyn jälkeensä jättämästä kohinasta.

Räppäri Cardi B, 27, on esittänyt epäilyksensä siitä, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin, 74, koronatartunta voisi olla julkisuustemppu. Trump ilmoitti perjantaina, että hänellä on todettu koronavirustartunta, ja mies lennätettiin hoitoon Walter Reedin sotilassairaalaan. Myös Trumpin puolisolla Melania Trumpilla, 50, on todettu tartunta, samoin kuin monella muulla Valkoisen talon työntekijällä.

Cardi B on ilmaissut mielipiteensä Instagram-videolla. Hänen mielestään tilanteessa on jotain epäilyttävää. Naisen epäilyksiä on nostattanut muun muassa se, että Trumpilta on julkaistu videotervehdyksiä Twitterissä.

- Jokin tässä on hassusti. He kuvaavat presidenttiä ja lennättävät hänet helikopterilla sairaalaan. Yhtäkkiä kaikki hallinnon tyypit astuvat esiin ja sanovat, että heilläkin on korona, Cardi B sanoo.

Donald Trump (kuva: AOP)

Yhdysvaltain presidentinvaaleihin on alle kuukausi aikaa. Cardi B ilmaisee myös epäilynsä siitä, että Trump yrittäisi kääntää koronakertomuksellaan huomion pois viime viikon vaaliväittelystä vastaehdokas Joe Bidenin, 77, kanssa. Väittelyssä Trump ei esimerkiksi ottanut selkeää pesäeroa valkoista ylivaltaa kannattaviin ryhmittymiin ja sai tästä syystä paljon negatiivista julkisuutta.

- Minusta tuntuu, että hänen oli tehtävä jotain. Hän sai siitä niin paljon kuraa niskaansa lehdistöltä, että nyt hän on ehkä halunnut vain kääntää huomion muualle, Cardi B sanoo.

Cardi B epäilee, että Trump olisi voinut teeskennellä saaneensa koronatartunnan myös osoittaakseen, että koronasta voi toipua helposti eikä se ole vaarallinen tauti. Nainen muistuttaa, että vaikka joillekin koronasta saatu tauti ei muodostu vakavaksi terveysuhaksi, joillekin se puolestaan on kuolemaan johtava tauti.

Cardi B:n puheen aiheesta pääset kuuntelemaan alla olevalta videolta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Cardi B:n 2-vuotiaalla tyttärellä on jo oma Instagram-tili - heti huima määrä seuraajia

Lue myös: Donald ja Melania Trumpilla todettiin korona - ilmoitus sai somen kuhisemaan

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat