Kuva: AOP

Kardashianit-sarjassa palataan näyttävästi nollarimuistoihin - mukana myös yksi aikakauden supertähdistä

24.04.2021 16:15 - Emmi Moilanen

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeisellä kaudella vierailee Paris Hilton.

Kardashian-klaanin elämästä kertova reality-ohjelma Keeping Up With the Kardashians tulee pian päätökseensä, sillä viimeistä tuotantokautta esitetään parhaillaan Yhdysvalloissa ja sarjaa voi katsella samaan tahtiin myös C-Moresta. Ohjelma seurasi Kardashianeiden elämää 14 vuoden, ja yhteensä 20 tuotantokauden ajan.

ET Online -sivusto uutisoi nyt, että suosikkisarjan viimeisellä tuotantokaudella nähdään myös Kim Kardashianin pitkäaikainen ystävä Paris Hilton. Kardashian esiintyi ensimmäisiä kertoja julkisuudessa suurelle yleisölle 2000-luvun alkupuolella, kun tämä työskenteli Hiltonin assistenttina ja stylistinä.

Nyt kaksikko nähdään jälleen yhdessä tv-kameroiden edessä – ja jopa samoissa tunnelmissa kuin nollarilla konsanaan. Keeping Up with the Kardashians -finaalikaudella nähdään, kuinka Kardashian päättää kutsua Hiltonin Skims-vaatemerkkinsä kuvauksiin.

- Yksi asia, joka minulla ja Parisilla oli erityisesti yhteistä, on se, että päivästä toiseen pidimme velour-asuja. 2000-luvun alussa olisimme tulleet kuvatuksi paparazzi-kuviin. Halusin luoda sen uudelleen sillä ajattelin, että se olisi maagista, Kardashian kertoo.

Hilton saapuu Kardashianin kotiin ja kaksikko on kaivanut kuvauksia varten jopa vanhat kännykkänsä.

- En voi uskoa, että nämä olivat ne, joilla meidän piti tekstailla, Hilton toteaa vanhasta simpukkapuhelimestaan.

Kampanjakuvissa Kardashian ja Hilton poseeraavat muun muassa ruokakaupan parkkipaikalla. ET Onlinen mukaan reality-sarjan jaksossa kuullaan myös Hiltonin nostalginen, ja jopa hänen tavaramerkikseen muodostunut kommentti. Kardashian toteaa, että kuvaukset Hiltonin kanssa olivat todella hauskat.

- Hot, Hilton komppaa ystävänsä mielipidettä.

Sekä Kardashian että Hilton ovat molemmat julkaiseet sosiaaliseen mediaan tunnelmia kuvauksista. Pääset katsomaan otokset alta.

Molemmat naiset poseeraavat suuret aurinkolasit kasvoillaan.

Lue myös: Kim Kardashian ilmoitti Kardashianit-sarjan loppuvan - kommenttikenttä täyttyi välittömästi

Lue myös: Seurapiiritähti Paris Hiltonista haluttiin tehdä seksinukke - "Se oli pelottavaa"

Lähde: ET Online, Bustle

Kilpailut

Uusimmat