Kuva: AOP

Kim Kardashian ilmoitti Kardashianit-sarjan loppuvan - kommenttikenttä täyttyi välittömästi

09.09.2020 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarjaa on esitetty 14 vuoden ajan.

Kim Kardashian, 39, ilmoitti omalla Instagram-tilillään, että 20 kauden ajan nähty Keeping up with the Kardashians -sarja lopetetaan ensi vuonna. 

"Olemme tehneet perheenä raskaan päätöksen siitä, että nyt on aika hyvästellä Keeping up with the Kardashians. 14 vuoden ja 20 tuotantokauden, tuhansien jaksojen ja lukemattomien spin-off-sarjojen jälkeen, olemme suunnattoman kiitollisia teille kaikille, jotka olette katsoneet meitä näiden vuosien aikana", Kardashian kirjoittaa.

Kirjoituksessaan Kardashian kiittää myös mukana olleita yhteistyökumppaneita sekä Ryan Seacrestia, joka on toiminut sarjan tuottajana. Samalla hän toteaa, että sarjan ansiosta hän on saavuttanut paljon. 

"Ilman tätä sarjaa, en olisi tässä missä olen nyt. Olen äärettömän kiitollinen kaikille, jotka ovat katsoneet sarjaa ja tukeneet minua ja perhettäni näiden 14 vuoden aikana. Tämä sarja teki meistä niitä ihmisiä, joita nyt olemme ja sillä on ollut suuri rooli elämämme ja työuriemme muokkaantumisessa."

Fanit ottivat Kardashianin ilmoituksen vastaan suurella surulla. Muutamassa tunnissa julkaisu on kerännyt yli neljä miljoonaa tykkäystä sekä satoja tuhansia kommentteja. 

"En hyväksy tätä uutista."

"Tämä on yhden aikakauden loppu."

"Tämä ei voi olla totta."

"Pahin uutinen koskaan."

Vuonna 2007 julkaistusta sarjasta tuli heti julkaisunsa jälkeen supersuosittu. Se oli eräänlainen lähtölaukaus uudenlaiselle tosi-tv-formaatille, joka on sittemmin toiminut hyvänä ponnistuslautana muun muassa naisten muotibisneksille. 

Lue myös: Kim Kardashian synnyttää Kylie Jennerin - erikoinen, hyllytetty musiikkivideo nyt julki

Lue myös: Kim Kardashian alastomana mainoskuvassa - paljasti somessa hauskan faktan kuvauksista

Uusimmat