Kuva: AOP

One Directionista tuttu Liam Payne purki kihlauksen -"Olen pettynyt itseeni, koska satutan ihmisiä"

07.06.2021 14:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

One Direction -bändistä tunnetuksi tullut muusikko Liam Payne kertoi eronneensa kihlatustaan Maya Henrysta 10 kuukauden kihlauksen jälkeen.

One Direction -bändistä tunnettu laulaja Liam Payne, 27, on eronnut kihlatustaan Maya Henrysta, 21. Payne kosi Henrya elokuussa 2020 heidän seurusteltuaan vuodesta 2018 lähtien.

- Tässä vaiheessa enemmän kuin mitään muuta, olen pettynyt itseeni, koska satutan ihmisiä. Se ärsyttää minua. En vain ole ollut kovin hyvä parisuhteissani, hän myöntää.

Payne kertoo, että päätös erosta oli hänen, mutta hän kuvailee sen olevan varmasti parhaaksi heille molemmille.

- En vain ole kovin hyvä suhteissani ja minun täytyy kehittää itseäni, ennen kuin ryhdyn olemaan jonkun toisen kanssa. En vain antanut kovin hyvää versiota itsestäni enää, en voinut arvostaa sitä enkä pitänyt itsestäni sellaisena. Voin rehellisesti sanoa, että voin paremmin ilman sitä. En ole iloinen siitä, mitä tein, mutta sen täytyi tapahtua, Payne kuvailee.

Hän kertoo, että syy epäonneen parisuhteissa voi olla, että Paynella on toisinaan ongelmia olla yksinään ja hän saattaa sukeltaa suhteisiin liian nopeasti. Hän myös kuvailee, kuinka saattaa suhteen aluksi kokea joutuvansa vetämään jotakin valheellista roolia, joka ei ole hän itse. 

Paynella on aikaisemmasta suhteestaan laulaja Cheryl Colen, 37, kanssa vuonna 2017 syntynyt poika Bear Payne, 4. 

Lue myös: Tekeekö One Direction vielä paluun? Niall Horan vastasi uteluihin tuoreessa haastattelussa

Lue myös: 'Ei se ollut rakkautta' - One Directionin kiertueita varjosti irtosuhteet työntekijöihin

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat