Kuva: AOP

'Ei se ollut rakkautta' - One Directionin kiertueita varjosti irtosuhteet työntekijöihin

15.12.2020 16:15 - Roy Kokkonen

One Directionin jäsenten irtosuhteet heitä ympäröineisiin naistyöntekijöihin aiheuttivat kiusallisisa tilanteita, kertoo bändin kanssa vuosia työskennellyt hiusstylisti.

Vuosien ajan One Directionin kanssa työskennellyt hiusstylisti Lou Teasdale, 37, paljastaa, että bändin kanssa työskentely oli vaikeaa, sillä yhtyeen jäsenillä oli lukuisia irtosuhteita heidän kanssaan työskennelleiden naisten kanssa.

Niall Horanin, Liam Paynen, Harry Stylesin ja Louis Tomlinsonin muodostama One Direction ponnahti koko maailman tietoisuuteen X Factor -laulukilpailusta. Bändi jäi tauolle vuonna 2016, jonka jälkeen yhtyeen jäsenet ovat keskittyneet soolouriinsa.

Bändin pitkäaikainen hiusstylisti kertoo Sex, Lies and DM Slides -podcastissa, että suosion vuosina kiertue-elämä oli villiä ja yhtyeen jäsenillä oli useita lyhyitä suhteita - myös kiertuehenkilökunnan kanssa.

- Olin heidän kanssa aivan alusta loppuun saakka, joten ei heidän kanssa olisi voinut mennä sänkyyn. On aika tärkeää pitää työpaikkansa, hän sanoo.

Teasdalen mukaan monen kohdalla asia ei kuitenkaan ollut näin.

- Jotkut ihmiset, kuten assistantit, tulivat mukaan ja ajattelivat, että se oli rakkautta, hän kertoo.

- Mutta ei se ollut. Se oli vain nopein tapa menettää työpaikkansa. Nopeasti sen jälkeen heillä oli uudet tyttöystävät. Sitten tyttöystävä on siellä, eivätkä he halua sinua huoneeseen enää.

Kiertueilla kaikki elivät lähekkäin, mikä aiheutti kiusallisia tilanteita.

- Kaikki tiesivät toistensa asiat kiertueilla. Lopulta kaikki joko makasivat toistensa kanssa tai tippuivat pois - tai sitten molemmat.

Myös Teasdalen on huhuttu olleen romanttisessa suhteessa tuolloin 20-vuotiaan Harry Stylesin kanssa vuonna 2014. Kysyttäessä hän kuitenkin kiistää asian.

- En koskaan. He kaikki olivat minua paljon nuorempia, joten suhteet pysyivät kaverillisina. 

Teasdalen mukaan hän seurusteli kiertueella työskennelleen miehen kanssa, jonka kanssa he saivat yhteisen tyttären.

Lue myös: Harry Styles esitti version One Directionin hitistä, fanit sekosivat: "Sukupolvemme Freddie Mercury"

Lue myös: Harry Styles kertoo avoimesti huumekokeiluistaan: 'Puraisin kielenpääni irti"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat