Kuva: AOP

Tekeekö One Direction vielä paluun? Niall Horan vastasi uteluihin tuoreessa haastattelussa

28.05.2021 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

One Directonin hajottua vuonna 2015 jäsenet alkoivat viime vuonna puhua bändin paluusta. Laulaja Niall Horan kertoo, että olisi ehdottomasti mukana, mikäli kaikki muutkin olisivat yhtä innoissaan.

Kesällä 2020 kerroimme bändin vihjailevan paluustaan. Pääset lukemaan jutun täältä.

Huippusuositun One Direction -bändin hajottua vuonna 2015 jäsenet ovat vihjailleet mahdollisesta paluusta. Bändin laulaja Niall Horan, 27, kertoi Jonathan Rossin haastattelussa, että hän olisi ehdottomasti mukana bändin uudelleen kokoamisessa.

- Totta kai olisin mukana, jos kaikki haluaisivat tehdä sen, Horan kommentoi bändin mahdollista paluuta.

Paluusta vihjailtiin jo kesällä 2020, mutta Horanin mukaan paluu ei ole aivan yksinkertaista jäsenten nykyisten elämäntilanteiden vuoksi.

- Pojilla on vauvoja. Kaikki menestyvät omillaan. Nautin siitä, mitä teen, Horan kertoo.

Hän kertoo, että bändin jäsenet ovat edelleen tiiviisti tekemisissä toistensa kanssa, mutta tällä erää paluusta ei juuri puhuta. Horan viittaa myös siihen, että bändin jäsenet eivät ole paluusta keskenään aivan yksimielisiä. 

- Yhtä mieltä oleminen tulee olemaan aina vaikeaa. Jos kaikki eivät olisi täysillä mukana, en haluaisi tehdä sitä. En haluaisi pakottaa ketään tekemään sitä, Horan kertoo.

One Directionin perustivat vuonna 2010 Horanin kanssa Zayn Malik, 28, Liam Payne, 27, Harry Styles, 27, ja Louis Tomlinson, 29. Malik jätti bändin jo vuonna 2015 lähteäkseen soolouralle, kun taas muut jäsenet jäivät tauolle maaliskuussa 2016. Sittemmin kaikki jäsenistä ovat menestyneet soolourillaan.

Lue myös: 'Ei se ollut rakkautta' - One Directionin kiertueita varjosti irtosuhteet työntekijöihin

Lue myös: Liam Payne katuu One Directionin musiikkivideota - yksi hahmoista perustui tuomittuun raiskaajaan

Lue myös: Harry Stylesin Brit Awards -puhe hämmensi Twitter-kansaa: "Mitä hittoa?"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat