Kuva: All Over Press

Mr. Bean -tähden luultiin kuolleen - erikoinen sekaannus sai hotellihenkilökunnan järkyttymään

19.06.2021 13:15 - Senja Rapila

Entinen Emmerdale-tähti Gemma Atkinson joutui erikoiseen tilanteeseen sukunimensä vuoksi.

Emmerdale-tähti Gemma Atkinson, 36, on paljastanut tuoreessa haastattelussa hämmentävän sekaannuksen, joka hänelle sattui lomamatkalla Thaimaassa.

Atkinson aloittaa kertomalla taustatiedoksi, että hotellihenkilökunta oli tutkinut ennakkoon hänen tietojaan internetistä ja löytänyt Wikipedia-artikkelin, jossa virheellisesti todettiin Mr. Bean -tähti Rowan Atkinsonin, 66, olevan hänen isänsä. Hotellihenkilökunta oli näiden tietojen valossa antanut näyttelijälle tämän tietämättä paremman huoneen.

- Henkilökunta ei olisi voinut palvella minua paremmin. Mietin, että onpas henkilökunta täällä niin ihanaa ja kohteliasta. Kun olin lähtemässä hotellista pois, yksi heistä kysyi yllättäen kuinka isäni voi, Emmerdale-tähti kertoo.

Tosiasiassa Mr. Bean -näyttelijälegenda ei siis ole Gemma Atkinsonin isä, vaan hänen isänsä kuoli yllättäen näyttelijän ollessa 17-vuotias. Tämän vuoksi Atkinson yllättyi kysymyksestä ja vastasi:

- Viimeksi kun tarkistin, hän ei voinut erityisen hyvin. He kysyivät, mitä tarkoitin sillä. Vastasin, että hän kuoli.

- Se kauhu heidän kasvoillaan, he olivat selkeästi järkyttyneitä. Sitten totesin, että olen pahoillani, mutta en ymmärrä miksi asia liikuttaa heitä niin paljon.

Sillä hetkellä yksi henkilökunnasta käänsi kannettavan tietokoneensa Emmerdale-tähden puoleen ja osoitti Rowan Atkinsonia.

- He sanoivat, että hän on kuollut. Vastasin, että ei Rowan Atkinson ole kuollut, hän ei ole minun isäni. Siellä se luki Wikipediassa ja silloin minulle selkeni, että se oli ollut syy huoneeni korotukselle ja ykkösluokkaiselle palvelulle.

Näyttelijä Gemma Atkinson on tunnettu Emmerdale-sarjasta. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Rowan Atkinson syyttää: Frendit-sarja varasti Mr. Beanissa nähdyn erikoisen kalkkunavitsin

Lue myös: Mr. Beanin kaksoisolento löydettiin - pakistanilainen mies on kuin ilmetty elokuvahahmo

Lue myös: Millainen Mr. Bean olisi kauhuelokuvan murhaajana? Katso karmiva video

Lähde: Express

Kilpailut

Uusimmat