Kuva: AOP

Ex-poikaystävä Justin Timberlake tukee Britney Spearsia holhouskiistassa

24.06.2021 16:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Pop-tähden entinen kumppani ilmaisi tukensa holhousoikeudenkäynnissä

Laulaja Britney Spears, 39, on pyytänyt oikeutta purkamaan edunvalvontasuhteen, jossa hän on ollut isänsä holhouksen alaisena jo 13 vuoden ajan aina vuodesta 2008 lähtien. Muusikon entinen kumppani, laulaja Justin Timberlake, 40, ilmaisi julkisesti tukensa Spearsille kuultuaan tämän lausunnon oikeudenkäynnissä. Spears toivoi pääsevänsä vapauteen ja saavansa itse päättää elämästään.

"Sen jälkeen, mitä näimme tänään, meidän täytyisi kaikkien tukea Britneya tällä hetkellä. Huolimatta menneisyydestämme hyvässä ja pahassa ja kuinka kauan siitä on aikaa", Timberlake kirjoitti Twitter-tilillään.

Hän otti kantaa Spearsin oikeuksiin muun muassa hankkia halutessaan lapsia, joka häneltä nyt on estetty asentamalla hänelle ehkäisykierukka, jota hän ei saa ottaa ilman lupaa pois. 

"Se mitä hänelle tapahtuu nyt, ei vain ole oikein. Yhtäkään naista ei saisi rajoittaa tekemästä päätöksiä omasta vartalostaan. Ketään ei pitäisi koskaan pitää hallussa vastoin omaa tahtoa", Timberlake jatkoi tekstissään.

Pariskunta seurusteli vuosina 1998-2002 ja vain muutama kuukausi sitten Timberlake osoitti Spearsille julkisen anteeksipyynnön teoistaan parisuhteen aikana ja sen jälkeen. Spears on ollut holhoussuhteen alaisena vuoden 2008 hermoromahduksensa jälkeen. Hän kertoi todistuksessaan muuan muassa, kuinka ei voi hankkia lapsia tai mennä naimisiin nykyisen kumppaninsa Sam Asgharin, 27, kanssa ilman isänsä Jamie Spearsin lupaa.

Lue myös: "Olen traumatisoitunut" - Britney Spears avautuu holhoussuhteestaan ensimmäistä kertaa julkisesti

Lue myös: Britney Spears kommentoi uransa jatkoa - video herätti fanien epäilykset

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat