Kuva: All Over Press

"Olen traumatisoitunut" - Britney Spears avautuu holhoussuhteestaan ensimmäistä kertaa julkisesti

24.06.2021 10:45 - Senja Rapila

39-vuotias Britney Spears on ollut isänsä holhouksen alaisena viimeiset 13 vuotta. Nyt hän on pyytänyt oikeudelta päätöstä, joka vapauttaisi hänet elämään omaa elämäänsä.

Poplaulaja Britney Spears, 39, on ollut isänsä holhouksen alaisena vuodesta 2008 lähtien. Nyt laulaja on pyytänyt oikeudessa tuomarilta holhouksen päättämistä, uutisoi CNN. Hän on perustellut pyyntöään monella eri tavalla, paljastaen julkisuuteen yksityisiä asioita huoltajuussuhteestaan.

- Olen kertonut maailmalle olevani onnellinen ja okei. Olen traumatisoitunut. En ole onnellinen, en pysty nukkumaan, Spears kertoo kokemuksistaan.

Hän on paljastanut oikeuden kuulemisessa, että hänen isänsä on esimerkiksi estänyt häntä menemästä naimisiin ja saamasta lisää lapsia. Laulajalla on kaksi yhteistä lasta (Sean, 15, sekä Jayden, 14) entisestä avioliitostaan Kevin Federlinen kanssa. Spears ja Federline olivat naimisissa vuosina 2004-2007. 

Tällä hetkellä Spears seurustelee fitnessguru Sam Asgharin kanssa. Hän sanoo, että haluaisi perustaa perheen Asgharin kanssa. Laulajan kertoman mukaan hänen isänsä ei anna hyväksyntää sille, että Spears ottaisi ehkäisykeinona toimivan kierukan pois. 

- Minulle sanottiin, etten saa mennä naimisiin tai saada vauvaa. Minulla on kierukka sisälläni tällä hetkellä, jotta en tulisi raskaaksi. Minulla pitäisi olla samat oikeudet mitä kaikilla muillakin lasten hankkimisen, perheen perustamisen ja kaikkien muidenkin asioiden suhteen, Spears kertoo.

Lisäksi Spears kertoo, että häntä on lääkitty vasten tahtoaan litiumilla. CNN nostaa esille sen, että Litiumia käytetään yleisesti esimerkiksi bipolaarisen mielialahäiriön hoidossa, jossa masennus- ja maniajaksot ovat yleisiä. Sitä voidaan käyttää myös masennuksen hoidossa.

- Tunsin oloni humaltuneeksi. En voinut edes puolustaa itseäni. En voinut käydä keskustelua äitini tai isäni kanssa mistään. Sanoin heille, että olen peloissani. He pyysivät kuusi eri hoitajaa luokseni tarkkailemaan minua, kun olin tällä lääkityksellä, mitä en alun perinkään halunnut.

Lue myös: X Factor -kollega muistelee työskentelyään Britney Spearsin kanssa - "Hänellä oli kova lääkitys"

Lue myös: Britney Spears värjäsi hiuksensa ja vertasi itseään Bella Thorneen - faneilta vahva mielipide

Lue myös: Britney Spears kommentoi uransa jatkoa - video herätti fanien epäilykset

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat