Kuva: AOP

Kylie Jenner joutui jälleen kotihäirinnän kohteeksi - 23-vuotias tunkeutujamies vangittiin

29.12.2021 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Jenneriä vainotaan kodin läheisyydessä.

Miljonääri ja liikenainen Kylie Jenner, 24, joutui uhkaavan tilanteen keskelle kodissaan Los Angelesissa 26. joulukuuta.

Tuntematon mies nimittäin pidätettiin Jennerin kotikartanon ulkoportilta, josta hän yritti murtautua sisään. Turvamiehet olivat onneksi nähneet tunkeutujan kameroista ja kutsuneet paikan päälle poliisit, jotka pidättivät miehen.

23-vuotias mies, Jrue Mesgan, on aikaisemminkin ilmestynyt Jennerin talon läheisyyteen ja rikkonut hänelle määrättyä lähestymiskieltoa. Tällä hetkellä Mesgan on vangittuna 20 000 dollarin, eli noin 17 700 euron, takuita vastaan.

Viime vuonna Jenner joutui myös vastaavan tilanteen keskelle ja tuolloin häiriötä aiheuttanut fani tuomittiin lähestymiskieltoon ja sakkoihin törkeästä kotirauhan rikkomisesta.

Elokuun lopulla lukuisat mediat uutisoivat siitä, että Kylie Jenner odottaa toista lastaan yhdessä Travis Scottin, 30, kanssa. Spekulaatiot aiheen ympärillä alkoivat, kun Caitlyn Jenner, 71, kertoi haastattelussa, että 19. lapsenlapsi on saapumassa maailmaan. Jenner vahvisti huhut syyskuussa.

Lue myös: The Masked Singer -ohjelman hahmo paljastui Kylie Jennerin eksäksi

Lue myös: Kylie Jenner vahvisti raskautensa herkällä videojulkaisulla - hurja katsojamäärä hetkessä

Lue myös: Kylie Jennerin tyrmäävä deittityyli kerää hehkutusta - etenkin kenkävalinta herätti mielenkiinnon

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat