Kuva: AOP

Mediat: Kylie Jenner odottaa toista lastaan

23.08.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Asia nousi esiin, kun Caitlyn Jenner paljasti haastattelussa, että 19. lapsenlapsi on saapumassa maailmaan.

Lukuisat mediat ovat uutisoineet siitä, että Kylie Jenner, 24, odottaa toista lastaan Travis Scottin, 30, kanssa.

Spekulaatiot aiheen ympärillä alkoivat, kun Caitlyn Jenner, 71, kertoi hiljattain tekemässään haastattelussa, että 19. lapsenlapsi on saapumassa maailmaan. 

- Minulla on 18 lastenlasta. Haluaisin kovasti 30. Sain kuitenkin hiljattain kuulla, että yksi on juuri tulossa, joten se tekee 19, hän totesi haastattelussa.

Alunperin pohdittiin paljon sitä, odottaako perheenlisäystä joku Jennerin vanhemmista lapsista, mutta People-lehden mukaan lukuisat lähteet ovat vahvistaneet, että kyseessä on Kylie. Pari itse ei ole vahvistanut uutista julkisuudessa. 

Jennerin fanit ovat kuitenkin pohtineet raskauden mahdollisuutta jo tovin ja esimerkiksi eräs tuoreista Instagram-kuvista on täyttynyt raskausuteluista. Julkaisun näet alta tai täältä

Scottilla ja Jennerillä on yksi yhteinen lapsi, 3-vuotias Stormi-tytär. He erosivat syksyllä 2019 seurusteltuaan kaksi vuotta. He ovat pysyneet ystävällisissä väleissä, ja he viettävät usein aikaa yhdessä tyttärensä hyvinvointia ajatellen. Parin on veikattu palanneen yhteen ja heidät on nähty myös yhdessä punaisella matolla. 

Lue myös: Palasivatko Kylie Jenner ja Travis Scott yhteen? Hellä Instagram-yhteiskuva sai fanit toiveikkaiksi

Lue myös: Kylie Jenneriltä yllättävä paljastus lapsensa isästä, faneilta ristiriitainen vastaanotto: "Olisi voinut jättää sanomatta"

Lähteet: People, Glamour

Kilpailut

Uusimmat