Kuva: AOP

Kylie Jenner vahvisti raskautensa herkällä videojulkaisulla - hurja katsojamäärä hetkessä

08.09.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jenner piti ensimmäisen raskautensa visusti salassa. Hänellä ja Travis Scottilla on 3-vuotias Stormi-tytär.

Elokuun lopulla lukuisat mediat uutisoivat siitä, että Kylie Jenner, 24, odottaa toista lastaan yhdessä Travis Scottin, 30, kanssa. Spekulaatiot aiheen ympärillä alkoivat, kun Caitlyn Jenner, 71, kertoi haastattelussa, että 19. lapsenlapsi on saapumassa maailmaan. 

Pari itse ei ottanut uutisiin kantaa millään tavalla, mutta samaan aikaan otsikot kertoivat Jennerin lähipiirin kommentteja raskaudesta. 

Nyt muutamia viikkoja ensimmäisten uutisten jälkeen, Jenner on julkisesti vahvistanut raskauden. Hän julkaisi Instagram-tilillään videon, joka käy läpi hetkiä raskaustestin tekemisen jälkeen. Videolla nähdään niin ultraäänitutkimuksia kuin ilouutisen paljastamista läheisille. Samalla Jenner myös esittelee kasvanutta raskausvatsaansa. 

Ilmoitusta lasketusta ajasta hän ei anna, mutta saattaa olla, ettei se ole kovinkaan kaukana enää. Ainakin raskaus näyttää edenneen melko pitkälle. 

Video on saanut naisen seuraajat innostumaan. Muutaman tunnin aikana pätkä on kerännyt yli 33 miljoonaa katselijaa, mikä on järjetön määrä. Videon näet alta tai täältä

Olemme aiemmin kertoneet, kuinka Jenner käytti äärimmäisiä keinoja ensimmäisen raskautensa salaamiseen. Kesällä kuvatussa, Andy Cohenin luotsaamassa Kardashian-Jenner-klaanin haastattelussa ja raotti asiaa tarkemmin. 

- Pysyttelin lähinnä kotona ja naapurustossani. Raskauden loppupuolella taloni ympärillä parveili jatkuvasti helikoptereita. En voinut edes poistua kodistani tai käydä lainkaan ulkona. 

Cohen kysyi myös Jenneriltä, miksi tämä halusi salata raskautensa.

- Olin todella nuori tullessani raskaaksi ja se oli minulle suuri asia. Halusin kokea sen rauhassa muiden katseilta, hän kertoi kesällä tehdyssä haastattelussa. 

Lue myös: Travis Scottin yllätys 3-vuotiaalle tyttärelleen puhuttaa: "Rikkaat ovat niin kaukana todellisuudesta"

Lue myös: Mitä mieltä Kris Jenner on Kylie Jennerin raskaudesta? Lähde paljasti

Kilpailut

Uusimmat