Kuva: AOP

Kim Kardashian jakoi kuvan Pete Davidsonin tatuoinnista - tribuutti Kardashianin tulevalle uralle

28.03.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian kertoi hiljattain haastattelussa, että hänen puolisollaan on useita tähden kunniaksi otettuja tatuointeja.

Tosi-tv-tähti ja tuleva asianajaja Kim Kardashian, 41, paljasti hiljattain The Ellen DeGeneres Showssa, että hänen puolisonsa, koomikko Pete Davidson, 28, on ikuistanut ihoonsa useita tatuointeja sekä polttomerkin rakastettunsa kunniaksi.

Yhdessä tatuoinneista lukee "My Girl Is a Lawyer", eli vapaasti suomennettuna "tyttöystäväni on asianajaja". Kardashian jakoi kuvan tatuoinnista Instagramissa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viime joulukuussa Kardashian ilmoitti läpäisseensä ensimmäisen vuoden lakiopintojen kokeen neljännellä yrittämällä. Ennen kuin hän voi toimia asianajajana, hänen on kuitenkin läpäistävä vielä toinen koe.

Davidson on ottanut aiemminkin tatuointeja puolisoidensa kunniaksi

Davidson on ottanut aiemminkin tatuointeja puolisoidensa kunniaksi. Koomikko seurusteli laulaja Ariana Granden, 28, kanssa vuonna 2018. Hän otti silloisen puolisonsa kunniaksi useita tatuointeja ihoonsa, esimerkiksi laulajan Dangerous Woman -albumista tutut pupunkorvat korvansa taakse.

Silloiset rakastavaiset ottivat myös samanlaisia tatuointeja koristamaan kehojaan. Granden ja Davidsonin sormia koristavat pilvet, he ottivat myös tekstitatuoinnit kauloihinsa.

Davidsonilla oli myös tatuoituna Grandea edeltävän puolison, näyttelijä Cazzie Davidin, 27, kasvot ihoonsa. Koomikko tosin peitti kyseisen tatuoinnin ennen kuin kosi Grandea.

Lue myös: Kanye West ärähtää Kim Kardashianille ja Pete Davidsonille: "Ovat vain pelinappuloita"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat