Kuva: AOP

Kanye West ärähtää Kim Kardashianille ja Pete Davidsonille: "Ovat vain pelinappuloita"

15.03.2022 15:15 - Riia Frost

Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioeroriita jatkuu jyristen.

Räppäri Kanye Westin, 44, julkinen riita ex-vaimonsa Kim Kardashianin, 41, kanssa on ollut lukuisissa otsikoissa eri medioissa. West kuitenkin ärähti uudestaan ex-vaimolleen viimeisimmässä Instagram-julkaisussaan, joka on vain syventänyt entisen pariskunnan sotaa.

Hollywood Life -julkaisun mukaan viimeisin sanaväittely ex-avioparin välillä alkoi, kun Kardashian kommentoi Westin aikaisempaan julkaisuun, jossa räppäri väitti Kardashianin kieltäneen häntä tapaamasta kaikkia neljää lastaan.

”Lopeta tämä satuilu, olit juuri täällä tänä aamuna hakemassa lapsia kouluun”, Kardashian kirjoitti.  

Tähän West vastasi vahvoilla väitteillään, joiden mukaan Kardashianin uusi poikaystävä Pete Davidson ja The Kardashians -sarjan uusimman trailerin julkaissut Hulu-suoratoistopalvelu olisivat kaiken pahan takana.

”Mistä olen valehdellut? Minulla on oikeus nähdä lapsiani. Olette kaikki vain vihaisia siitä, ettei minusta voi kirjoittaa stalkkeri- tai pahoinpitelijänimityksillä. Olette kaikki vain vihaisia, koska Skete (Davidson) näytti todellisen luonteensa juuri ennen kuin Hulu-traileri julkaistiin. Minä tai Kim emme ole huonoja ihmisiä ja lapsemme haluavat heidän vanhempiensa palaavan yhteen, mutta Hulu tarvitsi sen sijaan uuden kertomuksen”, West väitti vastauksessaan. Skete on nimitys, jota West on käyttänyt Davidsonista.

Muun muassa OKMagazine-media kirjoitti kyseisestä ex-avioparin riidasta kutsuen Westin väitteitä villeiksi. Räppäri vastasi kyseiselle medialle viimeisimmässä Instagram-julkaisussaan, jossa hän väittää muun muassa Kardashianin ja Davidsonin olevan vain pelinappuloita isommassa kuviossa ja yritti oikeuttaa aiemmin julkaisemansa videot.

(kuva: AOP)

”Okei OKMagazine, mitä tarkoitat villeillä väitteillä? Lapseni eivät saaneet mennä jumalanpalvelukseen eilen ja tämä on vain yksi lukuisista kerroista, kun aikatauluja on muutettu viime hetkellä. Tämä vieraannutti minut vanhempana, mikä on onneksi laitonta. Perheeni on hajotettu, nimeäni on heitelty, minua on kutsuttu stalkkeriksi ja Davidson on yrittänyt pelleillä kanssani SNL-sketsien jälkeen”, West kirjoittaa.

”Olen onnistuneesti välttänyt tekemästä asioita, jotka antaisivat syyn asettaa minulle lähestymiskiellon. Kimin mielestä on hauskaa ajaa minut reunalle, mutta en ole antanut hänen tehdä niin. Ette voi arvioida hyvinvointitilaani sen perusteella, kuinka kauan pidän Instagram-julkaisujani näkyvillä, kun olen kirjottanut ne varmistaakseni, että pysyn johdonmukaisessa osassa lasteni elämässä”, West jatkoi.

”Monet lasten äidit pelaavat Kimin lailla ympäri maailmaa, mutta minun tai lasteni kanssa ei pelleillä. Tiedän, että Kim ja Skete ovat vain pelinappuloita isommassa pelissä, luoja anna heille anteeksi. Tein ne videot, koska Kim ei huomioinut viestejäni lasten tuomisesta kirkkoon, vaan sen sijaan hän pyysi poikaystäväänsä lähettämään minulle tekstiviestin ja kerskumaan, miten hän on sängyssä vaimoni kanssa”, West lisäsi.

Kardashian tai Davidson eivät ole toistaiseksi kommentoineet Westin julkaisua.

Räppäri on avoimesti kertonut, kuinka haluaisi ex-vaimonsa takaisin ja yrittänyt hidastaa avioeroprosessiaan. West julkaisi myös kuun alussa Eazy-kappaleestaan musiikkivideon, jossa hän muun muassa hautaa Davidsonin elävältä.

Westin koko Instagram-julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Pete Davidson lähetti tiukan viestin Kanye Westille - äkäinen keskustelu vuoti julkisuuteen

Lue myös: Kanye Westin uhkailu täytyy ottaa tosissaan, sanoo asiantuntija: "Ei voida oikeuttaa julkkiserolla"

Lähteet: Hollywood Life, TV Line

Kilpailut

Uusimmat