Kuva: AOP

Jessica Simpson kehittelee uutta vaatemallistoa - "Tiedän, miltä miehen pyllyn kuuluu näyttää farkuissa"

19.04.2022 11:15 - Riia Frost

Jessica Simpsonilla on jo entuudestaan lukuisia kauneustuotteiden ja naisten muodin liikeyrityksiä.

Laulaja ja muotisuunnittelija Jessica Simpson, 41, paljastaa kehittelevänsä miesten vaatemallistoa. Daily Mail -julkaisussa Simpson kertoo aina halunneensa suunnitella miehille ja pojille vaatteita. Simpsonilla on jo lukuisia kauneustuotteiden ja naisten muodin liikeyrityksiä, mutta nyt laulaja kertoo haluavansa julkaista jotain uutta muotimaailmassa.

- Tiedän, miltä miehen pyllyn kuuluu näyttää farkuissa ja aion ottaa tämän tietotaidon hyvään käyttöön, Simpson toteaa.

Simpson jopa ehdotti, että hänen aviomiehensä Eric Johnson, 67, voisi toimia mallina laulajan uudelle vaatemallistolle. Simpson kuitenkin kertoo, ettei Johnson ikinä suostuisi siihen.

- Ehkä voisin vakuuttaa hänet jotenkin, Simpson naurahtaa.

Laulaja perusti Jessica Simpson Collectionin vuonna 2005 ja sai takaisin 100 prosenttisen omistuksensa yrityksestään lokakuussa 2021. Kyseisen lifestyle-brändin arvo on noin 926 miljoonaa euroa.

Simpson mainosti Instagram-julkaisussaan 30. maaliskuuta uutta kevätkampanjaansa, joka on laulajan ja hänen äitinsä Tina Simpsonin, 62, ensimmäinen projekti yrityksen virallisina omistajina. Simpson kertoikin People-julkaisun haastattelussa, millaista on työskennellä oman äitinsä kanssa.

- Työskentelen äitini kanssa, joten hän on yhä tavallaan pomoni, vaikka minä olen hänen johtajansa. Mutta meillä on silti erittäin hyvä ihmissuhde siihen liittyen, Simpson sanoi hymyillen.

- Me kuuntelemme toisiamme ja kunnioitamme toistemme mielipiteitä, eikä meidän tarvitse vastata kenellekään, Simpson lisäsi.

(kuva: AOP)

Lue myös: Jessica Simpson järjesti 3-vuotiaalle lapselleen teemasynttärit - esitti Barbie-nukkea

Lue myös: Unohtiko Jessica Simpsonin mies rakkaansa iän? Fanit hämmentyivät

Lähteet: Daily Mail, People

Kilpailut

Uusimmat