Kuva: Diili kausi 2 promo group / Mona Salminen

Tänään tv:ssä: Diili-ohjelman historian vaikein tehtävä, joka luo pelkoa eräälle kilpailijalle

12.05.2022 07:15 - Riia Frost

Kyseessä on Diili-ohjelman toisen tuotantokauden seitsemäs jakso.

Diili-tositelevisiosarjaformaatti tunnetaan haastavista tehtävistään bisnesmaailmassa ja seitsemäs jakso lupaa ohjelman historian vaikeinta tehtävää. 

Illan jaksossa Mustang- ja Sampo-joukkueiden täytyy rakentaa ja suunnitella lapsille suunnattu extreme run -tapahtuma. Kilpailijoiden täytyy siis löytää oma sisäinen lapsensa, ja luvassa on konflikteja, naurua ja monelle tuttuja maskottihahmoja. Eräästä kilpailijasta käy myös ilmi, ettei hän oikein kykene olemaan lasten lähellä.

- En ole kovin montaa kertaa aikuisikäni aikana edes puhunut lapsille. Pidän lapsista, mutta en osaa puhua niille. Tässä pitää vain sopeutua ja löytää itsestä sellainen uusi puoli, kilpailija toteaa tehtävän annon jälkeen.

- Mä en muista milloin olisin nähnyt ketään sellaista, joka pelkää lapsia noin paljon. Ja se näkyi heti siinä suunnittelupäivänä, johtoryhmän yksi jäsenistä, Toni Lähde, kertoo jakson lopussa.

Johtoryhmän täytyy tehdä kauden yksi vaikeimmista päätöksistä sen suhteen, kumpi joukkue onnistui paremmin ja kuka lopulta saa potkut ohjelman pomolta Jaajo Linnonmaalta.

Johtoryhmään kuuluvat Jaajo Linnonmaan lisäksi Noora Fagerström (vas.) ja Toni Lähde (oik.). (kuva: Mona Salminen)

Diili

Nelonen

20:00

Lue myös: Sanavalmis Mikko Vehmas nöyrtyi Diilin kuvauksissa: 'Ei olla sanottu asioita, miten olisi haluttu'

Lue myös: Jarno Hatakan mielestä Diili-kilpailussa ei ollut mitään haastavaa - kertoo syyn

Kilpailut

Uusimmat