Kuva: AOP

Pete Davidsonilla taas uusi Kim Kardashianille omistettu tatuointi - fanit innostuivat somessa

15.07.2022 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tarkkasilmäiset fanit huomasivat uuden tatuoinnin Davidsonin iholla.

Koomikko Pete Davidson, 28, on tunnettu koomikon taitojensa lisäksi myös lukuisista tatuoinneistaan. Saturday Night Live -tähti on seurustellut tositv-tähti Kim Kardashianin, 41, kanssa viime vuoden lokakuusta lähtien, ja onkin ottanut Kardashianille omistettuja tatuointeja läpi seurustelun ajan.

Kardashian julkaisi Instagramissaan sarjan yhteiskuvia Davidsonin kanssa, ja tarkkasilmäiset fanit huomasivatkin jälleen uuden tatuoinnin Davidsonin iholla, joka vaikuttaisi viittaavan Kardashianiin. Tatuointi sijaitsee Davidsonin kaulaketjun alla, ja siinä lukee nimet "Jasmine" ja "Aladdin". Nimet vaikuttavat viittaavan parin ensisuudelmaan, joka tapahtui Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa kaksikko oli pukeutunut Disney-elokuvasta tutuiksi Jasmineksi ja Aladdiniksi.  

"JASMINE X ALADDIN TATUOINTI" eräs seuraaja kommentoi kuvaa. 

"Eikö tuo olekin maailman suloisinta?!? Minulle tuli ihan perhosia mahaan. Damn Pete", toinen seuraaja kirjoittaa innoissaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Kardashianin sisko Khloé Kardashian jätti oman kommenttinsa kuvaan, kiusoitellen paria mahdollisesta jalkafetissistä. 

Lue myös: Pete Davidson menetti isänsä WTC-iskussa - unelmoi omista lapsista

Lue myös: The Kardashians -sarjan kakkoskaudella nähdään odotettu käänne - fanit innostuivat trailerista

Lue myös: 22-vuotias laulaja kertoo - tapaili aikoinaan Pete Davidsonia

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat