Kuva: AOP

Pete Davidson menetti isänsä WTC-iskussa - unelmoi omista lapsista

13.07.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Koomikko Pete Davidsonin lapsuutta varjosti suuri menetys.

Koomikko Pete Davidson, 28, ei malta odottaa isäksi tuloa.

Davidson kertoo koomikko Kevin Hartin Hart to Heart -ohjelman toisella tuotantokaudella, että vaikeasta lapsuudesta huolimatta hän ei malta odottaa isäksi tulemista. Davidson kuvailee vanhemmuutta suurimmaksi unelmakseen.

- Olen ehdottomasti perhekeskeinen. Tärkein asia, jota en ole vielä saavuttanut, on saada lapsi. Se on unelmani, Davidson paljastaa.

- Se on kornia, mutta se olisi ihanaa. Pukea pikkutyyppiä. Olen innoissani siitä, koomikko kuvailee tuntojaan.

Davidsonin oma lapsuus oli surun varjostama. Hän menetti isänsä nuorena.

- Lapsuuteni ei ollut upea. Isäni menehtyi varhain. Yksinhuoltajaäiti. Uusi sisar, hän muistelee varhaisia vuosiaan. Koomikko kuvailee lapsuuttaan painajaiseksi.

Davidson oli vasta 7-vuotias, kun hänen isänsä menehtyi vuonna 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskuissa. Palomiehenä työskennellyt isä menehtyi ollessaan evakuoimassa pilvenpiirtäjässä sijainneen hotellin asiakkaita.

Davidson kertoo menetyksensä vauhdittaneen hänen nykyistä uraansa.

- Sanon kavereilleni, että jos koko lapsuuteni olisi ollut helppo, työskentelisin todennäköisesti rakennustyöntekijänä ja olisin maailman tyytyväisin mies, koomikko kertoo.

- Mutta nämä omituiset tapahtumat saivat minut rakastamaan komediaa, hän jatkaa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Davidson seurustelee tällä hetkellä tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, kanssa. Koomikko onkin tehnyt tuttavuutta Kardashianin neljään lapsen ja hänen kerrotaankin tulevan loistavasti toimeen puolisonsa jälkikasvun kanssa.

Tosi-tv-tähden lähipiiristä kerrottiin aiemmin, ettei Kardashian ole sulkenut pois mahdollisuutta lapsiluvun kasvattamisesta.

- Peten näkeminen viettämässä aikaa lasten kanssa on näyttänyt sen, kuinka upea isä hän voisi olla. Pete on myös lähentynyt Northin, 9, kanssa, Kardashianin lähipiiristä todettiin toukokuussa.

Tuolloin lähipiiristä kerrottiin myös, ettei tosi-tv-tähti aikoisi olla itse enää raskaana, vaan mahdollinen lapsi hankittaisiin sijaissynnyttäjän avulla.

- Hän ei aio kantaa enää lasta ja Pete tietää tämän. Hän käyttäisi sijaissynnyttäjää, mikäli lapsia tulisi vielä lisää, lähipiiristä paljastettiin.

Lue myös: Pete Davidson tekee tuttavuutta Kim Kardashianin jälkikasvuun - käsi kädessä lounaalle

Lue myös: Aikovatko Kim Kardashian ja Pete Davidson hankkia lapsia? Lähde paljastaa

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat