Kuva: Universal Pictures / Youtube

Tänään tv:ssä: Kauhuklassikon jatko-osa - Jamie Lee Curtis saatiin palaamaan ikoniseen rooliin toisen näyttelijän avulla

22.07.2022 07:15 - Riia Frost

Vuoden 2018 Halloween-elokuvan ohjaaja joutui pyytämään erästä näyttelijää avukseen vakuutellakseen Jamie Lee Curtisin palaamaan ikoniseen rooliinsa.

Lokakuun 14. päivä saapuvaan Halloween Ends -elokuvaan voi valmistautua esimerkiksi avaamalla tänä iltana television lempiherkkujen kera. Tänään tv:ssä on nimittäin luvassa vuoden 2018 Halloween-elokuva, jossa tunnettu murhaaja Michael Myers karkaa vankilasta ja kohtaa tapporetkellään entisen vihollisensa Laurie Stroden. Myers on vainonnut Strodea siitä asti, kun hän pakeni murhaajan kynsistä neljä vuosikymmentä sitten ja selviytynyt nainen janoaa kostoa.

Kyseinen elokuva on ensimmäinen David Gordon Greenin, 47, ohjaama Halloween-elokuva, johon hän on myöhemmin tehnyt jatko-osat Halloween Kills ja Halloween EndsElokuvassa ikoniseen Stroden rooliin palaa näyttelijä Jamie Lee Curtis, 63.

Curtisin paluu kauhuklassikkoon ei kuitenkaan ollut itsestäänselvyys, vaan ohjaaja tarvitsi ulkopuolista apua näyttelijän vakuuttamiseksi. Green oli nimittäin pyytänyt näyttelijä Jake Gyllenhaalia, 41, taivuttelemaan Curtisia kuuntelemaan edes ohjaajan ajatus tulevan elokuvan juonesta. Näyttelijöiden välit ovat niin läheiset, että Curtis on sanonut Gyllenhaalin olevan hänelle kuin epävirallinen kummipoika. Lisäksi ystävykset ovat työskennelleet yhdessä Stronger-elokuvan parissa.

Näyttelijä Jake Gyllenhaalilla oli osaa siihen, miksi Jamie Lee Curtis palasi ikoniseen Laurie Stroden rooliin. (kuva: AOP)

Gyllenhaal etsikin Curtisin käsiinsä tämän ollessa lomalla vuorilla aviomiehensä kanssa. Gyllenhaal pyysi Curtisia vastaamaan Greenin puheluun ja kuuntelemaan, mitä ohjaajalla olisi sanottavana. Curtis lopulta suostui Gyllenhaalin pyyntöön hienoin seuraamuksin: näyttelijällä ja ohjaajalla kohtasi kemiat samantien. Loppu onkin sitten historiaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa trailerin täältä.

Halloween (K16)

Kutonen

21:00

Lue myös: Viimeisestä Halloween-elokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri - "Tulee olemaan syvästi tunteellinen"

Lue myös: Jamie Lee Curtis teki nolon oletuksen näyttelijäkollegastaan - "Ajattelin hänen olevan sivistymätön"

Lähteet: Variety

Kilpailut

Uusimmat