Kuva: Universal Pictures / YouTube

Viimeisestä Halloween-elokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri - "Tulee olemaan syvästi tunteellinen"

20.07.2022 19:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Halloween-elokuvasarja tulee toistaiseksi päätökseen, kun viholliset kohtaavat toisensa jälleen.

Yksi kauhuelokuvien suurimmista klassikoista Halloween tulee toistaiseksi tiensä päätökseen, kun elokuvasarjan viimeinen osa tulee ensi-iltaan 14. lokakuuta. Päähenkilö Laurie Strode kohtaa jälleen itse pahuuden ruumiillistuman, Michael Myersin, viimeisen kerran Halloween Ends -elokuvassa. Vain toinen heistä tulee selviämään elossa. Elokuvan ensimmäisessä trailerissa, joka julkaistiin 20. heinäkuuta, näkyykin pieniä pätkiä vihollisten verisestä taistelusta.

Näyttelijä Jamie Lee Curtis, 63, palaa Laurie-hahmon rooliin todennäköisesti viimeisen kerran. Ennen Halloween Ends -elokuvaa Curtis on näytellyt kyseistä roolia yhteensä 6 kertaa sekä ääninäytellyt Halloween III: Season of the Witch -elokuvassa vuonna 1982. Curtis on itse myöntänyt viime maaliskuussa People-julkaisussa, ettei osannut kuvitella palaavansa joku päivä ikoniseen rooliinsa vielä trilogian verran.

- Viimeinen asia, jonka koskaan ajattelin tekeväni, on toinen Halloween-elokuva viisi vuotta sitten. Ja nyt olen tehnyt niitä kolme ja ne on otettu uskomattoman hyvin vastaan. Ihmiset rakastavat niitä, Curtis paljasti.

- Tämä viimeinen elokuva tulee olemaan syvästi tunteellinen, Curtis lisäsi.

Jamie Lee Curtis nähdään todennäköisesti viimeistä kertaa Laurie Strode -roolissa. (kuva: AOP)

Elokuvan ohjaaja on David Gordon Green, 47, joka on myös ohjannut vuoden 2018 Halloween - ja vuoden 2021 Halloween Kills -elokuvat. Alkuperäisen Halloween-elokuvan ohjaaja John Carpenter, 74, on sanonut Syfy Wire -julkaisussa, että Greenin ohjaama viimeinen Halloween-elokuva tulee olemaan poikkeuksellinen edellisistä osista.

- Se on mielenkiintoinen. Dave on erittäin hyvä ohjaaja ja rakastan työskennellä hänen kanssaan, Carpenter kertoi.

Myös elokuvan tuottaja Jason Blum, 53, kiusoitteli ScreenRant-haastattelussa elokuvasarjan faneja lupaamalla viimeisen osan olevan todella hyvä. Hän sanoi myös olevansa innoissaan heidän viimeisestä Halloween-elokuvastaan. 

- En sanonut, että se olisi viimeinen Halloween-elokuva, vaan, että se on meidän viimeinen. Meillä ei ole enää oikeuksia tehdä enempää Halloween-elokuvia, vaan se siirtyy Malek Akkadin harteille. Ja vain hän tietää, mitä hän aikoo tehdä, mutta tämä oli meidän osaltamme tässä, Blum korosti viitaten tuottajaan, joka on ollut mukana yhteensä elokuvasarjan neljässä osassa.

- Luulen, että ihmiset tulevat olemaan todella tyytyväisiä, Blum lisäsi.

Vaikka trailerissa ei näykään kaikkia elokuvassa olevia näyttelijöitä, tullaan kauhuklassikon viimeisessä osassa näyttelevät Curtisin lisäksi muun muassa Kyle RichardsAndi MatichakWill Patton, Omar Dorsey ja Michael O’Leary. Halloween Ends -trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Jamie Lee Curtis teki nolon oletuksen näyttelijäkollegastaan - "Ajattelin hänen olevan sivistymätön"

Lue myös: Jamie Lee Curtis saattaa tyttärensä alttarille erikoisessa asussa - puku suositusta pelistä

Lähteet: People, Hollywood life

Kilpailut

Uusimmat