Kuva: AOP / Shutterstock

Greyson Chance kutsuu Ellen DeGenerisia manipuloivaksi - DeGeneres auttoi uran alussa

24.09.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja kuvailee juontajan olevan "manipuloiva", "itsekeskeinen" sekä" häikäilemättömän opportunistinen" yksilö.

Laulaja Greyson Chancella, 25, on sanansa sanottavana koomikkona ja juontajana tunnetusta Ellen DeGeneresistä, 64.

Chance nousi julkisuuteen vuonna 2010 vain 12-vuotiaana, kun DeGeneres kutsui hänet ohjelmaansa Chancen esitettyä koulunsa musikaalissa Lady gagan Paparazzi-kappaleen. DeGeneres lahjoitti nuorukaiselle pianon ja perusti levy-yhtiön edistääkseen Chancen urakehitystä.

Saamastaan tuestaan huolimatta Chancella on sanansa sanottavana DeGeneresistä. Hän kuvailee juontajan olevan "manipuloiva", "itsekeskeinen" sekä" häikäilemättömän opportunistinen" yksilö.

Laulaja kuvailee Rolling Stone -julkaisun haastattelussa hänen elämänsä muuttuneen täysin DeGeneresin kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen.

- Koko viikkoni, kuukauteni, koko vuoteni saattoi muuttua yhdestä hänen lähettämästään tekstiviestistä, Chance kertoo.

Laulajan mukaan DeGeneres oli saattanut perua esiintymisiä, mikäli ne eivät olleet hänen vaatimuksiensa mukaisia. DeGeneres saattoi myös valittaa esimerkiksi artistin vaatetuksesta.

- Hän saattoi tulla paikalle ja katsoa rekkiä, huutaa stylisteille, haukkua ihmisiä silmieni edessä, Chance paljastaa.

Chance paljastaa myös muistavansa, kuin DeGeneres suuttui hänelle ja hänen äidilleen, sillä he eivät olleet katsoneet Justin Bieberistä kertovaa elokuvaa, jotta he voisivat opiskella, kuinka tulla menestyväksi artistiksi.

- En ikinä unohda sitä, hän toteaa.

Artisti muistaa kuulleensa sivukorvalla, kuinka DeGeneres oli soimannut hänen äitiään puhelimessa tämän vuoksi.

Chance kertoo haastattelussa, että DeGeneresin kiinnostus lakkasi välittömästi, kun hänen Truth Be Told Part 1 -albuminsa ei menestynyt. Hän kuvailee tunteneensa itsensä täysin hylätyksi, ja juontajan televisio-ohjelmassa vieraillessaan artisti sai osakseen vain "tekohymyä."

Artisti vieraili vuonna 2019 DeGeneresin ohjelmassa, ja vierailu oli hänelle viimeinen pisara. Hän palasi tuolloin kahden vuoden tauon jälkeen musiikin pariin, ja hän oli kertonut kaksi vuotta aiemmin olevansa homoseksuaali. Chancen mukaan DeGeneres oli ylistänyt hänen tarinaansa, vaikkei ollut ollut tekemisissä artistin kanssa enää vuosiin.

- Se on niin sekopäistä, että silloin hän näytti maailemme, että olisimme sidoksissa toisiimme. Kulissien takana hän on äärettömän manipuloiva, Chance tokaisee.

Lue myös: Ellen DeGeneres piinaa alaisiaan huutamalla ja nauttii potkujen antamisesta, syyttää ex-työntekijä

Lue myös: Ellen DeGeneresin vaatimukset kuvauksissa ihmetyttävät: "Ei saa katsoa tai puhua"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat