Kuva: AOP

Ellen DeGeneresin vaatimukset kuvauksissa ihmetyttävät: "Ei saa katsoa tai puhua"

31.07.2020 17:15 - Senja Rapila

Suosikkijuontajan ohjelmaa on esitetty myös Suomessa.

Suosikkijuontaja Ellen DeGeneresistä, 62, on tullut mitä erikoisempia faktoja ilmi tämän kevään aikana. Tänä keväänä muun muassaThe Ellen DeGeneres Show -ohjelma on joutunut tutkinnan kohteeksi useiden syytösten myötä, joissa sanotaan työympäristön olevan myrkyllinen. On muun muassa kerrottu, että työpaikalla on vellova kiusaamiskulttuuri. Elleniä itseään ei ole syytetty julkisesti mistään.

Nyt kuitenkin australialainen tv-kanavan johtaja Neil Breen on paljastanut Ellenin hurjat vaatimukset Australian Today Show -ohelman vierailunsa aikana vuonna 2013. Breen kertoo, että  Ellenin työntekijät määräsivät vierailun aikana kaikesta: istumapaikoista, valoista, haastattelun kulusta. Elleniä oli haastattelemassa reportteri Richard Wilkins.

Ennen haastattelun alkua Breenille kerrottin useita sääntöjä, jotka koskivat muuta henkilökuntaa.

- Ellenin tuottaja kutsui meidät sivuun ja sanoi, että kukaan ei saa puhua Ellenille. Kukaan ei saa lähestyä häntä, kukaan ei saa katsoa häntä. Hän tulee sisään, hän istuu alas, puhuu Richardille ja sitten lähtee pois. Mielestäni koko homma oli todella ihmeellinen.

- Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, onko hän mukava ihminen vai ei. En voisikaan tietää. Mutta sen voin kertoa teille, että henkilöt, jotka työskentelevät hänen kanssaan, varovat jatkuvasti tekemisiään.

Breen kertoo myös haastattelussa, että Ellenin työntekijät nauroivat tämän vitseille niin kovaan ääneen nauhoituksen aikana, että heitä piti pyytää lopulta olemaan hiljaa.

Lue myös: Alkoholismista kärsinyt Ben Affleck, 47, nuortuu silmissä - elämäntapamuutos on tuottanut tulosta

Lue myös: Peter Franzénin julkaisema video on terapeuttista katsottavaa, fanit: "Voisin katsoa tätä koko päivän"

Lue myös: Jennifer Lopez sai teininä potkut kaupan kassalta - nauraa nykyisin syylle

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat