Kuva: Getty

Ellen DeGeneres piinaa alaisiaan huutamalla ja nauttii potkujen antamisesta, syyttää ex-työntekijä

09.09.2020 17:45 - Roy Kokkonen

Daily Mailin haastatteleman entisen kotiapulaisen mukaan Ellen DeGeneres johtaa alaisiaan kuin armeijan alokkaita.

Kesän ajan kohujen keskellä rypeneen Ellen DeGeneresin entinen työntekijä laukoo kovasanaisia syytöksiä talk-show-juontajan käytöksestä. Hän kertoo laajasta työntekijöiden kaltoinkohtelusta brittitabloidi Daily Mailin haastattelussa.

Nimettömänä pysyvä lähde työskenteli juontajan kotona Kaliforniassa. Hänen mukaansa DeGeneres johti kotiapulaisia kuin armeijan alokkaita ja nautti potkujen antamisesta.

- Uskon, että ihmisen oikea luonne paljastuu kotona. Kaiken sen jälkeen, mitä hänen käytöksestään työpaikalla on sanottu, voitte kuvitella minkälainen hän on kotona, lähde kertoo Daily Mailille.

Lähteen mukaan DeGeneres huutaa työntekijöilleen käskyjä ja kiihtyy nollasta sataan päivittäin pienistä virheistä, kuten ruoan tarjoilemisesta väärässä astiassa tai suolasirottimen unohtamisesta väärään paikkaan.

Hän kertoo DeGeneresin testanneen siivoajia jättämällä heille "ansoja". Juontajalla oli tapana piilottaa esimerkiksi tulitikkuja epätavallisiin paikkoihin, jotta hän näkisi siivoavatko työntekijät asunnon joka nurkan.

- Ellen on kauhein ihminen, jonka olen eläessäni tavannut. Hän nauttii potkujen antamisesta, lähde laukoo.

Ellen DeGeneresin kohujen kesä

Juontajan nimeä kantava talk-show-ohjelma on saanut kesän aikana runsaasti kyseenalaista julkisuutta. Monet ohjelmassa työskennelleet entiset työntekijät ovat syyttäneet ohjelman työilmapiiriä myrkylliseksi ja jopa rasistiseksi.

Kohun myötä ohjelman tuotantoyhtiö käynnisti sisäisen tutkinnan, joka johti kolmen tuottajan irtisanomiseen.

Syytökset eivät ole alun perin kohdistuneet DeGeneresiin itseensä, mutta monet ovat kritisoineet juontajaa siitä, että hän on tuntunut olevan täysin tietämätön tuotannon ongelmista.

Kohun julkisuuteen on noussut lukuisia pätkiä ohjelman historian varrelta, joissa DeGeneresin oletetaan saavan haastateltavat vähintään kiusaantuneeksi.

Muun muassa Mariah Carey on kertonut tunteneensa olonsa epämukavaksi vieraillessaan ohjelmassa vuonna 2018.

Toisaalta Sofia Vergara puolusti kesän aikana juontajaa, kun juontajaa syytettiin kommentoineen häntä ikävästi ohjelmassa.

Lue myös: Seksuaalista häirintää ja rasismia - Ellen DeGeneres Show'n kohu johti kolmen tuottajan potkuihin

Lue myös: Taas kyseenalainen Ellen DeGeneres -pätkä esiin - asetti Mariah Careyn piinaavaan tilanteeseen

Lue myös: Sofia Vergaran kohtelu Ellen DeGeneresin haastatteluissa tyrmistytti - nyt näyttelijä kommentoi

Lue myös: Ellen DeGeneresin vaatimukset kuvauksissa ihmetyttävät: "Ei saa katsoa tai puhua"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat