Kuva: AOP / Shutterstock

Avril Lavigne ja rap-artisti Tyga hempeissä tunnelmissa - suudelmat tallentuivat kuviin

07.03.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vain muutama viikko sitten maailmalle levisi tieto Avril Lavignen ja hänen kihlattunsa erosta.

Laulaja Avril Lavigne, 38, on nähty läheisissä tunnelmissa Rap-artisti Tygan, 33, kanssa Pariisin muotiviikolla. Kaksikko nähtiin suutelemassa vain muutama viikko Lavignen erouutisen jälkeen. Muusikkokaksikko vaihtoi suudelmia muotitalo Muglerin järjestämissä juhlissa. Yhdessä kuvassa Lavigne ja Tyga suutelevat toisiaan suulle ja Lavigne on kietonut kätensä rap-artistin kaulan ympärille.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viihdesivusto Entertainment Tonightin mukaan kaksikko viihtyy hyvin toistensa seurasta ja he jakavat yhteisiä mielenkiinnonkohteita. Molemmat ovat kiinnostuneita muun muassa musiikista ja muodista ja heillä on myös yhteisiä ystäviä. 

Lavigne erosi hiljattain puolisostaan Mod Sunista vain vuosi kihlautumisensa jälkeen. Vain muutama päivä ennen erouutista Lavigne ja Tyga nähtiin illallisella Kaliforniassa sijaitsevassa Nobu-ravintolassa yhdessä ystäväseurueen kanssa. Tuolloin kaksikon nähtiin niin ikään halailevan toisiaan.

Tyga on aiemmin seurustellut muun muassa tosi-tv-tähti Kylie Jennerin, sekä muotisuunnittelijana tunnetun Camaryn Swansonin kanssa.

Lue myös: Avril Lavigne ja Mod Sun: Ero!

Lue myös: Avril Lavigne kihlautui Mod Sunin kanssa - sormuksella on erityinen merkitys pariskunnalle

Lue myös: The Masked Singer -ohjelman hahmo paljastui Kylie Jennerin eksäksi

Lähde: Entertainment Tonight 

Kilpailut

Uusimmat