Kuva: AOP

Avril Lavigne kihlautui Mod Sunin kanssa - sormuksella on erityinen merkitys pariskunnalle

09.04.2022 11:15 - Riia Frost

- Se oli täydellisin ja romanttisin kosinta, mitä olisin voinut toivoa, Lavigne kuvailee.

”Pop-punk-prinsessa” -titteliä kantava muusikko Avril Lavigne, 37, kihlautui Pariisissa kumppaninsa ja tuottajansa Mod Sunin, 35, kanssa. Pariskunta julkisti kihlautumisensa omilla Instagram-tileillään 7. huhtikuuta, mutta Lavigne kirjoittaa kuvateksissään itse kosinnan tapahtuneen sunnuntaina 27. maaliskuuta.

”Tahdon! Rakastan sinua ikuisesti”, Lavigne kirjoittaa ranskaksi.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lavigne kertoo People-julkaisussa yksityiskohtia Mod Sunin kosinnasta.

- Se oli täydellisin ja romanttisin kosinta, mitä olisin voinut toivoa. Olimme veneilemässä Pariisin Seinejoella ja meillä oli viulunsoittaja, samppanjaa ja ruusuja. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt ja elimme hetkessä aivan kahdestaan, Lavigne kuvailee.

Julkaisun parissa kuvassa näkyvä Mod Sunin ostama sormus on mittatilaustyönä suunniteltu ja sen iso timantti on sydämenmuotoinen. Lisäksi sormukseen on kaiverrettu sanat ”hei ikoni”, joiden merkitystä Lavigne avaa hieman.

- Ne olivat ensimmäiset sanat, jotka hän sanoi minulle, Lavigne kertoo.

- Hän tiesi alusta asti, että halusin sydämenmuotoisen timantin, koska sinä päivänä, kun tapasimme meillä molemmilla oli yhteensopivat samanmuotoiset sormukset. Olemme pitäneet niitä siitä päivästä asti, joten oli vain sopivaa hankkia sydämenmuotoinen kihlasormus. Rakastan sitä niin paljon, Lavigne lisää.

Pariskunnan on kerrottu tavanneen yhteisen ystävän räppäri Machine Gun Kellyn kautta Lavignen työskennelleensä Love Sux -albuminsa parissa. Tämän myötä Mod Sun rohkaistui pyytämään Lavignea fiittaamaan kappaleeseensa Flames. Lavigne myöntää, että vaikka kosinta tuli täysin yllätyksenä, muusikko tiesi heti nykyisen tuottajansa tavattuaan hänen olleen ”se oikea”.

- Tiesin meillä olevan erittäin vahva ja pysäyttämätön yhteys, joka alkoi heti aloitettuamme yhteisen studiotyöskentelyn. Hän teki minun jokaisesta päivästä paremman ja tuntui kuin olisin tuntenut hänet aina, Lavigne kertoo.

Avioliitto Mod Sunin kanssa tulee olemaan Lavignen kolmas. Vuonna 2006 muusikko nai Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn, 41, ja vuonna 2013 Nickelback-bändin laulajan Chad Kroegerin, 47. Tuore kihlapari ei ole toistaiseksi ilmoittanut tulevaa hääpäiväänsä.

”Tahdon! Rakastan sinua ikuisesti”, Lavigne kirjoittaa ranskaksi Instagram-julkaisussaan. (kuva: AOP)

Lue myös: Pop-punk-prinsessa Avril Lavigne ei pelkää muiden ennakkoluuloja: "Ämmänä oleminen on hyvä asia"

Lue myös: Avril Lavigne ymmärtää uuden albuminsa ironian - 'En silti halunnut vaihtaa sen nimeä'

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat