Kuva: Mona Salminen

William avautuu podcastissa ongelmistaan kokaiinin ja alkoholin kanssa - "Oli ollut pitkä sekoiluvaihe"

05.05.2023 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

William kertoo Selvin päin -podcastissa, ettei hänellä ole esimerkiksi mitään muistikuvia yhden hittibiisinsä teosta.

Räppäri William, eli Ville Virtanen, 26, vieraili Hanna Tikanderin vieraana Selvin päin -podcastissa kertomassa värikkäästä päihdehistoriastaan. Virtanen kertoo eläneensä nyt noin puoli vuotta selvin päin satunnaista kannabiksen polttelua lukuun ottamatta.

Virtanen kertoo podcastissa kamppaileensa muun muassa alkoholin ja kokaiinin kanssa. Esimerkiksi huonot ihmissuhteet ja ympärillä tapahtuva käyttö ajoivat nuoren artistin käyttämään aktiivisesti päihteitä. Kun muut vetivät ympärillä huumeita, oli se helppo oikeuttaa itselleenkin.

- Oli ollut pitkä sekoiluvaihe. En ollut minä, en edes tunne sitä tyyppiä enää. Ei se voinut jatkua, eihän sellaisen ihmisen kanssa kukaan pysty olemaan, Virtanen sanoo.

Hän kertoo käyttäneensä alkoholia ja kokaiinia niin juhlissa kuin keikoillakin, mutta myös arjessa ja ennen studiolle menemistä. Hänellä ei ole esimerkiksi mitään muistikuvia yhden hyvin menestyneen biisinsä tekoprosessista.

- En muista mitään siitä, kun Ympyrää on tehty, Virtanen kertoo esimerkiksi.

Räppäri halusi kuitenkin tehdä pesäeron päihteisiin ja muun muassa suhde hänen kihlattuunsa Linda Manuellaan sai Virtasen tekemään lopullisen päätöksensä. Valinta lopettaa on Virtasen mukaan ollut oikea ja nykyään päihteet jopa ällöttävät. 

- Olen todella iloinen tästä päätöksestä, olen tavallaan löytänyt itseni uudestaan ja olen vihdoin onnellinen. En tarvitse alkoholia tai kokaiinia mihinkään.

Lue myös: Räppäri William ja Linda Manuella ovat menneet kihloihin

Lue myös: Oikeus teki vihdoin päätöksen Ed Sheeranin plagiointisyytteistä

Lue myös: Käärijän lopullisesta Euroviisuesityksestä ensimmäinen video - katso, mikä muuttuu ja mikä ei

Kilpailut

Uusimmat