Voicen The Risteily oli menestys – näin mukana olleet artistit hehkuttivat tunnelmiaan

21.11.2010 17:15 -

Torstaina ja perjantaina seilatulla Voicen The Risteilyllä viihtyivät loistavasti yleisön lisäksi myös illan artistit. Esiintyjillä olikin pelkästään hyvää sanottavaa viidettä kertaa juhlitun The Risteilyn meiningistä.

The Risteilyn pääesiintyjä oli tämän hetken ehdoton ykkösnimi Jenni Vartiainen. Upean keikan merirosvo-henkisissä asuissa heittänyt tähti kertoi ennen esiintymistä odottavansa show'ta innolla. Vartiaisen mukaan ahkerasta kiertueella olemisesta huolimatta laivaesiintymiset ovat olleet harvassa, joten Voicen The Risteily oli ainutlaatuinen tapaus.

Jenni Vartiainen Voicen The Risteilyllä 2010

Illan yllätysesiintyjä oli potin räjäyttänyt Rähinä-posse, jossa Fintelligens-miesten Elastisen ja Iso-H:n lisäksi Rähinä Records -ryhmää edustivat Spekti, Uniikki, Tasis ja Timo Pieni Huijaus. Miehet naureskelivat, että laivalla on taatusti aina äärimmäisen riehakas tunnelma.

Rähinän mieleen palasi muun muassa taannoinen risteily-esiintyminen, jossa myös tuolloin mukana ollut Timo Pieni Huijaus kadotti juhlinnan tiimellyksessä avaimensa. Ennen torstain ja perjantai välisenä yönä heitettyä The Risteily -keikkaansa räppärit vitsailivat, että keikan jälkeen miehet todennäköisesti pyörivät pöytien alla etsimässä edelleen Timon avainnippua. Yllätyksenä heitetty Risteily-show tarjosi vielä yllättävämmän hetken, kun lavalla Rähinän kanssa nähtiin Vappu Pimiä ja pokeritähti Ilari Sahamies.

Rähinä Voicen The Risteilyllä 2010

Raptorin esiintyminen The Risteilyllä oli historiallinen, sillä kyseessä oli bändin comebackin viimeinen keikka. Bändin haastattelutilanteet ovat lievästi sanottuna levottomia, mutta miehet saivat ennen Risteily-keikkaansa kommentoitua, että on mahtavaa seilata Tallinnaan riehakkaalle juhlakansalle esiintyen.

Raptorin kanssa lavalle revittiin yllättäen myös Pete Parkkonen, joka hyppäsi lavalle keikan aikana esittämään Oi Beibi -klassikkoa. Mies eksyi risteilylle täysin vahingossa, sillä laulaja oli saapunut saattamaan reissuun kaveriaan, joka oli yllättäen ojentanut Parkkoselle liput.

- Täällä on mahtava meininki. Harva on päässyt lavalle Raptorin kanssa, joten tämä on ainutlaatuista.Raptori Voicen The Risteilyllä 2010

Esiintyjäkaartiin kuului myös Uniklubi. Basisti Teemu kertoi, että yhtye on vuosien saatossa heittänyt ainakin parikymmentä laivakeikkaa ja miehen mukaan risteilyllä on aina oma ainutlaatuinen fiiliksensä ja bändi kiskoi "kompaktin 30 minuutin setin rock n' roll -hengessä".

- Todella hyvät tunnelmat. Kun manner lähtee jalkojen alta, niin siinä eivät enää mitkään lait päde.

Uniklubi Voicen The Risteilyllä 2010

The Risteily -illan ensimmäinen esiintyjä oli juuri ensilevy Neighbor Girl Revolutionin julkaissut pop-duo Flamboy. Yhtyeen Laura ja Hanni kertoivat keikan olevan hieno mahdollisuus valloittaa uutta yleisöä. Kyseessä oli myös Flamboyn ensimmäinen laivakeikka - tytöt tosin muistelivat esiintyneensä laivalla aikaisemmin 14-vuotiaana karaokekilpailussa, jonka he olivat myös voittaneet.

Flamboy Voicen The Risteilyllä 2010

Katso Voicen The Risteily 2010 -kuvagalleria täältä

Kilpailut

Uusimmat