BB-äiti paljastaa: "Juon viisi litraa votkaa kahdessa viikossa"

01.09.2011 08:45 - Mikko Räsänen

BB-Suvi teki yöllä paljastuksia, joka sai ohjelman katsojat suuttumaan.

Keskiviikkoiltana Suvi innostui tekemään paljastuksia. Hän on aiemmin kertonut, miten tykkää käydä ulkona juhlimassa 3-4 kertaa viikossa. Nyt hän kertoi myös alkoholinkulutuksestaan.

- Mä juon viisi litraa votkaa kahdessa viikossa, Suvi kertoi ylpeänä.

BB-asukkaat alkoivat suunnitella yhteistä lomaa Alanyaan, missä Suvi on käynyt useita kertoja ja missä Tamer on työskennellyt matkaoppaana.

- Jos me mennään Alanyaan, niin älkää ottako itseenne, mutta mulla on todella paljon vientiä siellä, Suvi varoittaa muita siitä, että miehet pyörivät siellä hänen ympärillään.

- Ryhmäseksi on parasta seksiä, Suvi sanoi.

Suvi myös kertoi tarinan, miten hän kävi ystävänsä kanssa Turkissa ja ystävä päätyi harrastamaan ryhmäseksiä vieraiden miesten kanssa. Kesken tarinaa hän säikähti tajutessaan, että taitaa paljastella vähän liikaa.

- Mulla ei tämän jälkeen ole enää ystäviä talon ulkopuolella, Suvi kauhisteli, mutta kertoi silti tarinan loppuun.

BB-katsojat eivät Suvin paljastuksista innostuneet. BB-chattiin keskustelua kommentoineiden katsojien reaktiot vaikuttivat pikemminkin raivostuneilta.

"Nonii, paljasti, että tuo sen kaveri petti jätkäkaveriansa", Setämies paheksui.

"Huh tota Suvia ja sen juttuja.... Ei kiva kun kertoo tollasia juttuja kavereistaan.... Muutenkin on aika noloa kertoa et joo mulla on turkissa vientiä... Kelläpä naisella ei sielä ole vientiä. Suvi on niin white thrash!", MV huomautti.

"Suvista ei uskoisi, että on 34-v. Pikemminkin 21-v. Suvilla on jutut kun teineillä. Ei uskois ikäisekseen. Nolottaisi olla tollasen ystävä. Ja jos Suvi vetää parissa viikossa 5 litraa kirkasta, eiks ole jo holisti?", JennyX kysyi.

"Suvin lapset iloisia mutsin jutuista", ak48 muistutti Suvin neljästä lapsesta.

Viimeinen niitti katsojille oli se, että Suvi arvosteli sokeaa Minnaa tylsäksi Minnan itsensä kuullen.

"Joo, Minna on vähän ulkona kokoajan ja varmaan sitä hieman harmittaa varsinkin, kun Suvi viel tokas et se on tylsä tanssipartneri. Luulis et toi suvi oli vähän fiksumpi, kun on vielä 4 lasta ja tajuais et kiusaaminen on väärin", MV sanoi.

Kilpailut

Uusimmat