BB-Suvi avautui sukupuolitaudistaan

11.10.2011 23:16 - Mikko Räsänen

BB-Suvi kertoi muille asukkaille holtittomasta seksielämästään, johon kuuluvat myös sukupuolitaudit. Suvi on saanut klamydiatartunnan ja levittänyt sitä eteenpäin.

Suvi, Janica ja Annika keskustelevat Big Brother -talon pesässä suojassa muiden silmiltä ja korvilta. Tyttöjen keskustelut kääntyivätkin nopeasti intiimiasioihin.

Suvi innostui avautumaan hurjasta seksielämästään. Koska Suvi on sterilisoitu, ei hän tarvitse ehkäisyä raskauden ehkäisyyn. Ilmeisesti sen takia hän on toistuvasti harrastanut suojaamatonta seksiä, saanut sukupuolitaudin ja myös levittänyt sitä eteenpäin.

- Mulla on ollut klamydia, mutta en voi puhua näistä, Suvi arkaili.

Muiden ei täytynyt rohkaista Suvia, vaan 34-vuotias yksinhuoltaja alkoi spontaanisti kertoa tautitarinaansa.

- Annoin kaverilleni lahjaksi käynnin sukupuolitautiklinikalla ja menin itse mukaan, Suvi muistelee.

- Näin siellä yhden tyypin kenen kanssa olin ollut. Soitin sille ja se kertoi, että hänellä on klamydia. Tyyppi myös sanoi, että minä olen ainoa, keneltä hän on voinut saada sen, koska tyttöystävänsä kanssa hän kuulemma käyttää ehkäisyä, mutta minun kanssani ei, koska minut on sterilisoitu.

- Selvisi, että olin saanut taudin yhdeltä tamperelaiselta. Silläkin oli tyttöystävä, eikä se ollut käynyt testeissä.

- Olin ihan rikki, koska olin tartuttanut taudin ihmiseen, kenestä välitin todella paljon, Suvi muistelee.

Kävi ilmi, että sukupuolitaudit ovat Suvin ystäväpiirissä tavallisia.

- Kaverillani, jonka vein testiin, oli klamydia ja tippuri. Ja sitten mulla on myös yksi kaveri, tai oikeastaan entinen kaveri, jolla on hiv, Suvi kertoi.

Kilpailut

Uusimmat