IL: Mustaihoinen mies Mannerheimiksi elokuvaan!

14.08.2012 07:15 - Eeva Rajala

Iltalehden saamien tietojen mukaan Ylen tulevan Mannerheim-elokuvan päähenkilöä esittää tummaihoinen afrikkalaissyntyinen henkilö.

- Hän ei ole suomalainen. Hän on oman alansa huippu, ihan kansainvälisellä tasolla. Hän otti hienosti roolin haltuun ja vei sen kunnialla läpi, elokuvan tuottaja Erkko Lyytinen paljastaa henkilöstä.

Lyytisen mukaan kyseinen näyttelijä ei myöskään asu Hollywoodissa. Suomen Marsalkka -elokuvassa on varsin erilainen kuvaus Mannerheimin elämästä. Moni saattaakin pettyä tällaisesta roolivalinnasta. Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen kuitenkin kiistää lehdelle, että kyseessä olisi rienauselokuva.

- Elokuva tekee koko ajan kunniaa aiheelle ja kohteelle...Elokuva kannattaa ensin katsoa, ja sen perusteella muodostaa arvio, Kivinen sanoo.

Kivisen mukaan tämän viikon lehdistötilaisuudessa kerrotaan muun muassa rooliratkaisusta enemmän. Elokuvassa aiotaan keskittyä vain Mannerheimin ihmissuhteisiin ja elokuvassa nähdään vain yksi sotakohtaus. Suomen Marsalkka -elokuva saa maailman ensi-iltansa 28. syyskuuta.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat