Hollywoodin meikkiguru paljastaa Voicelle Kim Kardashianin kauneussalaisuuden

04.04.2015 10:15 - Karoliina Kotala

Lukuisia viihdemaailman kaunottaria meikkaava Rea Ann Silva paljasti Voicelle, mihin Kim Kardashian kauneus perustuu.

Muun muassa Jennifer Garnerin, Shakiran ja Carmen Electran meikkitaiteilijana tutuksi tullut Rea Ann Silva kertoo monen uskovan, että Kim Kardashianin kauneuden takaa löytyy jokin erityinen kikka. Totuus on kuitenkin naisen mukaan toinen.

- Kim ei juo alkoholia, ei polta ja vaikka hän kävisi ulkona, niin silti hän nukkuu aina hyvät yöunet. Nuo perusasiat heitetään usein ikkunasta, koska kaikki naiset haluavat uskoa, että kauneuteen on jokin taikavoide, jonka voimme levittää kasvoillemme ja unelmamme käyvät hetkessä toteen. Mutta sellaista ei tapahdu, todellisuus on kovaa työtä. Kauneus vaatii kurinalaisuutta.

Silva myöntää, että Kardashianin takaa löytyy kuitenkin myös huippukauneustiimi.

- Kimin meikkitaiteilija Mario on hyvä ystäväni ja hän on huikea ammattilainen! Hän osaa löytää erikoisimmat ja oudoimmat meikkivinkit ja sekoittaa niistä upean lopputuloksen.

Beautyblender-meikkisienen kehittäjänäkin tunnetun Silvan mukaan Hollywood pitää kuitenkin sisällään monta kauneussalaisuutta.

- On olemassa ne konstit, jotka jo tiedämme, kuten kauneuskirurgia. Suurin salaisuus, jonka merkitystä moni ulkopuolinen ei ymmärrä, on terveellisyys. Niin glamourilta kuin näyttelijän elämä kuulostaakin, se on erittäin kovaa työtä. Silloin on tärkeää syödä hyvin, liikkua ja pysyä terveenä.

Lue myös: Hollywood tähtien meikkiguru paljastaa meikkivinkkinsä suomalaisille naisille

Kilpailut

Uusimmat