Anu Saagimilta lipsahti: Julkkis-BB -kisaajat ostettu ohjelmaan rahalla!

04.09.2013 07:45 - Mikko Räsänen

Julkkis Big Brotherin ensimmäisenä iltana sääntöjä rikottiin taukoamatta.

Julkkis Big Brotherin kilpailijoille BB:n säännöt olivat selvästi vieraat. Useimmat talon uusista asukkaista rikkoivat illan aikana ohjelman sääntöjä puhumalla tuotannon asioista. Ehkä mielenkiintoisimman paljastuksen teki Anu Saagim, joka lipsautti paljastuksen siitä, että BB-talon julkkisasukkaat on hankittu ohjelmaan rahalla. Anu mietti, että talon tunnetuin asukas Andy McCoy on varmaan saanut suurimman palkkion.

- Sulle maksettiin aika paljon, että sä tulit tänne, Anu puhui ääneen.

Myös muut asukkaat syyllistyivät seuraaviin sääntörikkomuksiin:

- Talon miehet polttivat tupakkaa pihan tupakka-alueen ulkopuolella

- Frederik ja Jori A. Kopponen keskustelivat siitä, miten tuotanto oli pakottanut heidät odottamaan hotellihuoneessa ja autossa ennen taloon astelemista. Kopponen kertoi juoneensa hotellihuoneen baarikaapin lähes tyhjäksi ennen BB-talolle lähtemistä.

- Marianne Kallio kertoi, että tuotantoyhtiö oli ennen BB-taloon saapumista rajoittanut hänen juomistaan, ettei hän olisi humalassa taloon mentäessä.

- Andy McCoy sai päiväkirjahuoneessa salatehtävän. Hän ei kuitenkaan ymmärtänyt, että se on salainen, vaan kertoi heti huoneesta ulos päästyään, että hänellä on tehtävä. Big Brother kuulutti Andyn välittömästi takaisin.

- Jori A. Kopponen tuli päiväkirjahuoneesta ja kertoi, että Isoveli oli kysynyt häneltä kuvaukset kaikista muista talon asukkaista.

Tv-katsojat ovat olleet raivoissaan BB-talon julkkisten tasosta. Lue katsojien reaktiosta täältä. On myös mahdollista, että osa asukkaista on tullut sarjaan lähes ilmaiseksi vain julkisuuteen pääsemisen takia. Esimerkiksi Marianne Kallio kertoi taannoin haastattelussa avoimesti halustaan nousta julkisuuteen. Lue haastattelu täältä.

Kilpailut

Uusimmat