Kuva: AOP

Arrow-komistus tuli kaapista ulos ensimmäisen kerran 14-vuotiaana - "En osannut hyväksyä itseäni"

14.10.2016 11:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Colton Haynes karkasi kotoa ja eli parhaan ystävänsä komerossa sen jälkeen, kun paljasti vanhemmilleen suuren salaisuutensa.

Arrow ja Teen Wolf -sarjoista tuttu näyttelijä Colton Haynes, 28, tuli tänä vuonna kaapista ulos ja paljasti maailmalle olevansa homoseksuaali. Tiistaina vietettiin kansainvälistä "kaapista ulos tulemispäivää" ja Haynes osallistui siihen jakamalla koskettavan kirjoituksen Facebook-sivuillaan.

"Tänä vuonna tulin kaapista ulos julkisesti. Vain tuon lauseen lukeminen saa minut itkun partaalle. Se saa minut onnen kyyneliin. Tieto siitä, että nuorempi minä olisi niin ylpeä siitä henkilöstä, joka minusta on tullut. Minusta on tullut tarpeeksi vahva, jotta pystyn selviytymään niistä annetuista korteista, joiden kanssa taistelin kasvaessani. 

Muistan sen kuin eilisen, kun tulin ensimmäistä kertaa kaapista ulos 14-vuotiaana. Karkasin kotoa ja asuin parhaan ystäväni Mauricen komerossa. Tunsin oloni niin eksyneeksi ja olin todella kapinallinen. Minulla ei ollut tietoa tai taitoa hyväksyä itseäni ja tietää arvoani, kunnes vasta hetki sitten.

Olen niin onnekas, että minulla on elämässäni ihmisiä, jotka hyväksyvät minut juuri sellaisena kuin olen, eivätkä tuomitse minua."

Haynes haluaa myös kirjoituksellaan rohkaista muita hyväksymään seksuaalisuutensa ja kertomaan niistä avoimesti.

"Kaapista ulos tuleminen itsellesi sopivana ja turvallisena ajankohtana on kaikista tärkein asia. Tiedä vain, että se avaa niin paljon kauniita mahdollisuuksia."

Haynesia on myös syytetty isänsä itsemurhasta. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lue myös: Miley Cyrus purki kihlauksen näyttelijäkomistuksen kanssa - syynä miehen hallitseva luonne?

Kilpailut

Uusimmat