Kuva: YouTube

Disney-faneille ilouutisia: Uuden Kaunotar ja hirviö -elokuvan traileri julkaistiin!

14.11.2016 18:50 - Senni Loikala

Odotetun elokuvan virallinen traileri on tullut uunista ulos.

Kaunotar ja hirviö -elokuvan ensi-illan odotus tiivistyy, sillä leffasta julkaistiin virallinen traileri maanantaina. Paria minuuttia kestävällä pätkällä nähdään elokuvan henkilöitä ja miljöötä tarkemmin, kuin kesällä julkaistulla lyhyemmällä teaserilla. Tuolloin teaseria katsottiin kymmeniä miljoonia kertoja jo ensimmäisen vuorokauden aikana.

Tarinaa tähdittävät Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson sekä Downton Abbey -sarjassa näytellyt Luke Evans. Sivurooleissa nähdään muun muassa Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Emma Thompson ja Ian McKellen.

Disneyn alkuperäinen Kaunotar ja hirviö -animaatioelokuva tuli ensi-iltaan vuonna 1991. Teos sai Oscar-ehdokkuuden esimerkiksi vuoden parhaan elokuvan kategoriassa, mutta voitti lopulta palkinnot parhaasta musiikista ja parhaasta yksittäisestä kappaleesta. Maaliskuussa 2017 rakastetun animaation näytelty versio saapuu elokuvateattereihin.

Katso alta Kaunotar ja hirviö -elokuvan ensimmäinen virallinen traileri alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan trailerin tästä.

Lue myös: Disney-elokuvien sopimuksissa kielletään 3 asiaa - lue, mitkä!

Lue myös: Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuka Disney-prinsessa olisit - ja mitä se luonteestasi kertoo

Lue myös: Miksi monet Disney-piirrettyjen hahmoista ovat orpoja? Liikuttava syy paljastui

Kilpailut

Uusimmat