Kuva: AOP

Gwen Stefani entisestä suhteestaan: "Kuukausien kidutusta"

05.08.2016 14:15 - Senja Rapila

Ex-miehestään Gavin Rossdalesta eronnut kaunotar on sitä mieltä, ettei kukaan uskoisi häntä, jos hän kertoisi totuuden suhteensa todellisista ongelmista.

Laulajakaunotar Gwen Stefani, 46, on paljastanut, että ero ex-mies Gavin Rossdalesta oli yhtä kidutusta. Kolmentoista avioliittovuoden jälkeen laulaja sai nimittäin tietää, että hänen miehensä oli pettänyt häntä perheen lastenhoitajan kanssa.

- Kukaan muu kuin vanhempani ja asianomaiset, ja kenelle he kertoivatkaan asiasta, tietävät mitä välillämme tapahtui. Kukaan ei uskoisi, jos voisin kertoa mitä oikeasti tapahtui. Kestin kuukausien ja kuukausien kidutusta, Stefani on kertonut.

Kaikki löytyy kappaleista

Kaunotar ei ole kuitenkaan kommentoinut sitä, oliko suhteessa ongelmia jo ennen eroa.

- Sinun täytyy kuunnella jokainen kappale jonka olen koskaan kirjoittanut ja kaikki on siellä. Niissä on jatkuva teema, joka on ollut jo pitkän aikaa musiikissani.

Stefanin ja Rossdalen ero tuli voimaan tämän vuoden toukokuussa.

Nykyään Stefani seurustelee country-laulaja Blake Sheltonin, 40, kanssa. Pariskunta tutustui toisiinsa The Voice -televisio-ohjelman kuvauksissa, koska vaikeat erot yhdistivät heitä ja lopulta kaksikko rakastui. Voit lukea siihen liittyvän jutun täältä.

Lähde: Music News

Lue myös: Jared Leto katsoi rajuja väkivaltavideoita rooliaan varten: Alkoi vaikuttaa omaan käyttäytymiseen

Kilpailut

Uusimmat