Kuva: Splahsnews.com

Kihlattunsa hylkäämä Rob Kardashian myöntää mokanneensa: "Haen apua ongelmiini"

20.12.2016 11:15 - Senni Loikala

Alkuviikolla levinneiden tietojen mukaan Rob Kardashianin ja Blac Chynan parisuhde päätyi eroon. Nyt Kardashian myöntää tehneensä virheitä, jotka hävettävät häntä.

Amerikkalaisen tositelevisiotähden Rob Kardashianin, 29, ja mallikihlatun Blac Chynan, 28, ero nousi otsikoihin maanantaina. Tuolloin Kardashian kertoi Snapchatissa, että Chyna oli lähtenyt parin yhteisestä kodista ja mukanaan hän oli vienyt heidän viime kuussa syntyneen esikoistyttönsä.

Alkuviikosta Kardashian vuoroin vuodatti pahaa oloaan sosiaalisessa mediassa, vuoroin suhtautui parin eroon vitsiä heitellen. Nyt hän selittää Instagramissa parin ympärille noussutta kohua, kertoo hakevansa apua ongelmiinsa ja rakastavansa Chynaa:

Voin henkisesti pahoin viime viikonloppuna ja tein asioita, jotka hävettävät minua itseäni ja perhettäni. Pyydän anteeksi ja haen apua virheideni ja ongelmieni käsittelemiseen. Olkaa kilttejä ja rukoilkaa puolestani. Ja olen pahoillani, Blac Chyna. Sinä olet upea äiti lapsellemme ja rakastan sinua.

Katso Kardashianin päivitys alta.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Rob tunnetaan parhaiten perheensä elämästä kertovasta tositelevisio-ohjelmasta E! Rikkaat Kardashianit. Hän on Kourtney Kardashianin, Kim Kardashianin ja Khlóe Kardashianin pikkuveli. Lisäksi hänellä kaksi maailmankuulua sisarpuolta: Kendall Jenner ja Kylie Jenner.

Blac Chyna ja Rob Kardashian. (kuva: Splashnews.com)

Lue myös: Shokkihuhut leviävät: Kim Kardashian ja Kanye West eroavat!

Lue myös: Kylie Jenner poseeraa yläosattomissa - katso seksikkäät otokset

Lue myös: Stop erohuhuille! Khloé Kardashian poseeraa suloisessa kuvassa rakkaansa kanssa - katso

Kilpailut

Uusimmat