Kuva: Splashnews

Kim Kardashianilla huhutaan olevan salarakas - "toinen mies" julkaisi mysteerisen kuvan

12.12.2016 10:45 - Senni Loikala

Huhujen mukaan Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliittoa koettelisi kolmas osapuoli.

Netissä alkoi levitä viikonlopun aikana huhuja, että tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 36, pettäisi aviomiestään Kanye Westiä, 39, urheilijatähti Marquette Kingin, 28, kanssa.

Huhusta uutisoivat esimerkiksi viihdesaitit Inquisitr ja Hollywood Life.

Amerikkalaista jalkapalloa pelaava King reagoi lauantaina huhuihin sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi piirroskuvan itsestään Twitter-tilillään ja kuvassa urheilija on piirtänyt sydämen ilmaan etusormellaan. Päivityksen kuvatekstissä lukee vain: ”Juorut.”

Jotkut ovat tulkinneet kuvan niin, että piirroshahmon pystyssä oleva etusormi symboloisi keskisormea. Tällöin King osoittaisi, etteivät huhut pitäisi paikkaansa.

Katso alta Kardashianiin yhdistetyn Kingin reaktio pettämishuhuihin.

Spekulaatiot Kardashianin ja Westin avioliitosta käyvät kiivaina, koska viime viikolla netissä levisi huhuja, että Kardashian tahtoisi ottaa avioeron miehestään mahdollisimman pian. Huhujen mukaan Kardashian tahtoisi itselleen parin yhteisten lasten Saint Westin, 1, ja North Westin, 3, huoltajuuden.

Parin lähipiiriltä on tihkunut julkisuuteen ristiriitaista tietoa Kardashianin ja Westin suhteen tilasta. Toiset ovat pitäneet avioeroa mahdollisena, kun taas toisten mukaan vaikeudet ovat vain yhdistäneet Kardashiania ja Westiä entisestään.

West pääsi hiljattain sairaalasta, jossa hän oli pakkohoidossa kymmenen päivän ajan vakavan hermoromahduksen takia. Lokakuussa Kardashian puolestaan joutui ryöstön uhriksi Pariisissa.

Kim Kardashian ja Kanye West. (kuva: Splahsnews.com)

Lue myös: Kim Kardashian rakentaa asuntoonsa paniikkihuoneen - hinta huimaa päätä

Lue myös: Tulevatko legendaariset nappiverkkarit takaisin? Katso Kim Kardashianin tyylinäyte

Lue myös: Kim Kardashian avoimena: "Minulla on psoriasis ja olen oppinut hyväksymään sen"

Lähde: Hollywood Life ja Inquisitr

Kilpailut

Uusimmat