Kuva: AOP

Kim Kardashianin mitta täyttymässä Kanye Westiin - nyt puhuu kohuparin lähipiiri

13.12.2016 12:00 - Senni Loikala

Lähipiirin mukaan Kim Kardashiania ärsyttää, ettei hänen puolisonsa noudata lääkäreiden neuvoja.

Amerikkalaisesta seurapiiritähdestä Kim Kardashianista, 36, ja räppäripuolisosta Kanye Westista, 39, lähti liikkeelle erohuhuja viime viikolla. Sittemmin useat nettimediat spekuloivat jopa, että Kardashian olisi pettänyt puolisoaan amerikkalaista jalkapalloa pelaavan urheilijatähden kanssa.

Pariskunnan lähipiiristä kerrotaan PEOPLE-lehdelle, ettei pari tiettävästi ole eroamassa, mutta Kardashian olisi ärsyyntynyt miehensä toimintaan tämän päästyä ulos sairaalasta. West joutui yli viikon kestäneeseen pakkohoitoon saatuaan vakavan hermoromahduksen.

- Kim kieltää yhä, että he aikoisivat erota, mutta asiat eivät todellakaan ole hyvin hänen ja Kanyen välillä, lähipiiristä kerrotaan.

- Kanyen pitäisi levätä ja keskittyä mielenterveyteensä. Sen sijaan hänellä oli todella kiireinen viikko eikä ole levännyt. Kim käyttäytyy, kuin häntä ärsyttäisi tämä. Hän myös näyttää onnettomalta ja viettää paljon aikaa perheensä kanssa.

Kardashian ja West ovat olleet naimisissa noin 2,5 vuoden ajan. Heillä on kaksi yhteistä lasta North West, 3, ja Saint West, 1.

Kim Kardashian ja Kanye West (kuva: AOP)

Lue myös: Kardashian-klaanin mammuttimaiset tulot julki - Kim omassa luokassaan

Lue myös: Mitä tapahtui Kim Kardashianin takapuolelle? Hämmentävä teoria leviää netissä

Lähde: PEOPLE

Kilpailut

Uusimmat