Kuva: Mikko Räsänen

Kouvolalainen Karoliina on tyrmäävän kaunis perheenäiti - katso kuvat

05.06.2016 09:45 - Mikko Räsänen

Karoliina Tillman on perheenäiti, showtanssija, osastosihteeri ja koreografi. Hän osaa lähes kaikkea - paitsi laittaa ruokaa.

Kun katsoo Karoliina Tillmania, voisi kuvitella, että hän on ammattimalli. 180-senttinen kouvolaiskaunotar sopii pituutensa puolesta catwalkeille, ja hän suorastaan säteilee kameran edessä. 

Ei siis tule yllätyksenä kuulla, että Karoliina on tehnyt mallin töitä ja hiusmallina hänet on nähty catwalkilla Miamissa asti. Karoliina on myös paljon muuta. Hän on Déjà-Vu -tanssiryhmän tanssija ja koreografi. Hän on juuri siirtynyt kansainvälisen yrityksen palveluksesta töihin valtion virastoon. Hän on vaimo ja kaksostyttöjen perheenäiti. 

Onko mitään, mitä et osaa?

- Olen aivan ultimaattisen katastrofaalinen keittiössä, Karoliina kertoo nauraen.

- Eikä sekään oikein riitä kuvaamaan taitojani. Kerran olen kokkaillessani esimerkiksi saanut kattilasta pohjan irtoamaan. Minulla on lähestulkoon porttikielto kotini koko keittiöön.

- Jos järjestämme Déjà-Vun kanssa nyyttikestejä, niin minun vastuulleni uskalletaan antaa vain kertakäyttöastioiden hankkiminen.

Tanssi on Karoliinalle koko elämä. 

- Olen tanssinut 6-vuotiaasta lähtien. Tanssiryhmään olen kuulunut jo 13 vuotta. Tähän ryhmään liittyminen on varmasti rämäpäisintä, mitä olen tehnyt, sillä tämä vuosia kestänyt polku on vienyt mitä eriskummallisimpiin ja hulluimpiin tilanteisiin, joista en vaihtaisi ainuttakaan pois.

Voice.fi:n ja Asema.netin juttusarjassa esitellään Déjà-Vu -tanssiryhmän tanssijoita. Kun Karoliina jutun myötä nyt joutui vihdoin mallikuvauksiin, on korkea aika tiedustella hänen tyyliesikuvistaan.

- Mielestäni Jennifer Aniston ja Gwyneth Paltrow ovat hyviä esimerkkejä klassisen tyylikkäästä, mutta silti freshsistä pukeutumisesta, ilman ylilyöntejä.

- Oma tyylini on aika perustavallinen, enkä edusta mitään suuntausta. Laitan päälleni kaikkea värikkäästä mustaan, tiukasta löysään, raidoista kukikkaaseen ja housuista mekkoon asti, kunhan vain itse pidän siitä. Vaihtelu virkistää.

Karoliina on todella sporttinen. Aktiivisen tanssiharrastuksen lisäksi hän viihtyy kuntosalilla ja koiran kanssa lenkkipoluilla. (kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Treenivaatteet: Lavli Living Room/Lorna Jane Finland ja Korut: Glitter

Lue kaikki aiemmat juttusarjan haastattelut täältä

Lue myös: Eveliina, 21, on päivisin kiltti luokanopettajaopiskelija - iltaisin seksikäs tanssija

Lue myös: Kuuma showtanssija Janniina: "Seksikästä on olla oma itsensä ja ylpeä siitä"

Lue myös: Helsinkiläinen Veronika käänsi päitä Las Vegasissa - seksikäs hääpuku paljasti sukkanauhan

Kilpailut

Uusimmat