Kuva: Mikko Räsänen

Robin paljastaa: "Ensimmäinen asia, jonka ostan omaan asuntooni"

24.04.2016 12:15 - Senja Rapila

Laulajan ensimmäinen ostos omaan tulevaan asuntoon on todella käytännöllinen ja tarpeellinen.

Suosikkilaulaja Robin, 17, lähestyy hiljalleen täysi-ikäisyyttä. Vaikka aikuisuus kolkuttaa ovella, ei artistilla ole kiirettä muuttaa omilleen.

- Ei vanhemmat ainakaan näillä näkymin ole minua potkimassa mihinkään pois asunnosta, joten ei ole minkäänlaista kiirettä muuttaa pois kotoa, Robin kertoo Voice.fi:lle.

Vaikka nuorella muusikolla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista kiirettä muuttaa pois kotoa, on hänellä jo varma tieto siitä, mitä hän tulee ostamaan ensimmäiseksi omaan asuntoonsa. 

- Olen huomannut että meillä kotona on ihan liian matalalla lamput. Haluaisin sellaisen lampun kotiin, joka on korkealla, mutta se on iso, ettei se ole sellainen joka tulee alaspäin. Olen niin pitkä, että huidon aina joka aamu käsilläni kun puen päälleni. Olen jo kaksi lamppua rikkonut kotona vaan sen takia, että olen pukenut päälleni, Robin nauraa.

- Nythän meillä on tietysti Ikean lamput, koska olen hajottanut jo ne kaksi lamppua, ei minulle muita viitsitä enää ostaakaan. Ei design-lamppuja, tai ei ainakaan minun huoneeseeni!

Lue myös: Miltä Cheek näytti lopullisen läpimurtonsa tehtyään vuonna 2008? Katso

Lue myös: Robinin uusi kappale jouduttiin tekemään uusiksi - kuulosti ensin miesten väliseltä rakkaustarinalta

Kilpailut

Uusimmat