Tätä et tiennyt eilisestä Voice of Finland -lähetyksestä

23.03.2013 17:03 - Heli Thoren

Voice Of Finlandin kulisseissa ehtii parituntisen lähetyksen aikana tapahtua paljon sellaista, mikä ei välttämättä näkynyt kotikatsomoihin asti. Voicen toimittajat seurasivat ohjelman toista livelähetystä Turun Logomossa, ja kirjasimme muistiin kaiken senkin, minkä ei ollut tarkoitus paljastua.

Vaikka Voice of Finland -kilpailu näyttää tv:n kautta upealta, jää tv-katsojilta näkemättä monta sellaista asiaa, jonka Turun Logomon liveyleisö huomaa. Voicen toimittajat kävivät katsomassa livelähetyksen ja kirjasivat ylös erikoisia huomioita illan lähetyksessä.

- Monella laulajista oli kirjoitettuna laulun sanat omaan kämmeneen. Näin riimit ovat saatavilla unohduksenkin hetkellä.

- Regina Chevakova putosi kisasta ja itki vuolaasti kohtaloaan. Naisen tähtivalmentaja Michael Monroe meni lohduttamaan laulajaa, joka nyyhki miehen olkapäätä vasten pitkään.

- Katsomossa oli useita viime vuoden Voice Of Finlandin kilpailijoita, kuten Jesse Kaikuranta, Kim Koskinen ja Kimmo Härmä.

- Vaikka Voice Of Finlandin lähetyksen sanottiin olevan kokonaan suora, Paula Koivuniemen ja Jesse Kaikurannan duetto nauhoitettiin ennen lähetyksen alkua ja se tuli nauhalta televisiossa.

- Aina mainostaukojen aikana Michael Monroe suihki lisää hiuskiinnettä hiuksiinsa. Lauri Tähkä sen sijaan nousi seisomaan ja poseerasi tuomari tuolin takana istuvalle ja kameroillaan räpsivälle yleisölle.

- Paula Koivuniemi poistui paikalta heti tv-kameroiden sammuttua. Laulaja ei liioin jäänyt antamaan haastatteluita eikä nimikirjoituksia. Monroe sen sijaan oli paikalla vielä siinä vaiheessa kirjoittamassa nimikirjoituksia, kun kuvausvalot oli sammutettu ja kaikki muut olivat jo poistuneet takavasemmalle. Monroe poistui vasta, kun jokainen halukas oli saanut nimikirjoituksen ja yhteiskuvan. Ihailtava asenne.

- Lähetyksen jälkeen Suvi Aalto tuli äitinsä ja isänsä kanssa tervehtimään Michael Monroeta. Samalla he analysoivat Suvin ja viime kaudella kilpailleen Saara Aallon eroavaisuuksia. Monroe kiteytti asian sanomalla, että Suvi on siskoaan enemmän rock.

- Kaikista esityksistä vaisuimmat aplodit sai osakseen Johanna Pekkarinen, jonka Chisu-tulkinta jäi sovitusta myöten hieman vaisuksi. Ike Ikegwuonu ja Emilia Ekström sen sijaan nostivat yleisössä eniten desibelejä.

- Takahuonejuontaja Tea Khalifa mainosti suorassa lähetyksessä vahingossa The Voicen nettisivuja toteamalla: menkää osoitteeseen voice.fi. Hän huomasi virheensä ja korjasi sen välittömästi.

- Ohjelman päätyttyä kuvattiin yleisön huutojen saattelemana muutama insertti tuleville jaksoille. Ensimmäinen niistä meni mönkään, koska VOF-kisaajat olivat tulleet takahuoneesta takaisin lavalle. He eivät ymmärtäneet poistua ennen kuin studio-ohjaaja talutti heidät kädestä pitäen ulos.

- Kun Kirsi Lehtosaari tulkitsi Mä annan sut pois -kappaleensa, Paula Koivuniemi itki liikuttuneena.

Katso huikeat Voice of Finland -kuvat täältä.

Kilpailut

Uusimmat